Om Camilla Kristiansen

Mit navn er Camilla Kristiansen, og jeg hjælper nye mødre med at få succes med amningen fra første øjeblik, så de undgår spildte tårer og frustrationer over et svært eller mislykket ammeforløb.


Min mission er med andre ord, at hjælpe dig med at slippe for unødig frustration og bekymring, så du i stedet kan nyde livet på barsel med din baby. 


Jeg tilbyder min service som privat ammevejledning, rådgivning og onlineforløb i min virksomhed Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen.

Jordemoder & ammespecialist


Jeg er uddannet jordemoder fra Danmarks Jordemoderskole i Ålborg i 2004 og har siden da arbejdet som jordemoder på Ålborg Sygehus, på Gentofte Sygehus og på Herlev Hospital. Jeg har primært arbejdet på fødegangen men har også arbejdet på barselsgangen, i fødemodtagelsen, i efterfødselsambulatorium samt som konsultationsjordemoder for sårbare gravide. Derudover har jeg arbejdet som jordemoder og ammevejleder på Baby Instituttet, hvor jeg især har arbejdet med amning og med at give ammehjælp til nybagte familier samt specialiseret rådgivning omkring trivsel, gråd og trøst, udvikling, søvn og refluks i løbet af babys første leveår. I 2019 tog jeg uddannelsen til IBCLC, som er en internationalt certificeret ammevejleder-uddannelse.


Bøger og podcasts og undervisning


Jeg er ammejordemoder hos Babyakademiet og underviser på vores fælles SMART Amning onlinekursus samt underviser i amning og kommunikation på Ammeterapeutuddannelsen, som uddanner 3 hold om året.

Jeg er medforfatter til bogen Refluks - hjælp din baby, samt medvirkende på diverse podcasts om amning hos To The Moon Honey og FOF Århus om Forberedelse til amning og Når amningen er svær.


Og du kan også finde mig som brevkasse-ammerådgiver hos mor-skab.dk.


Sideløbende med min egen virksomhed, arbejder jeg som jordemoder hos Lægerne Farum Hovedgade, hvor jeg, blandt mange andre sundhedsfaglige opgaver, også varetager omsorgen for kommende og nybagte forældre og deres babyer.

Coaching


Som et led i at arbejde med min egen personlige udvikling startede jeg i 2022 på uddannelsen til certificeret coach ved Chalotte Charnell og Anders Hansen. Jeg oplevede nemlig hurtigt, hvordan mit eget liv ændrede sig, da jeg begyndte at arbejde med mit mindset. Da jeg for alvor forstod, hvordan jeg selv kunne styre mine tanker, og derigennem mine følelser og min adfærd - ja, hele min verden - da faldt brikkerne fuldstændigt på plads for mig. Og jeg lærte at tro på, at jeg er god nok, selvom jeg ikke er perfekt. Det var virkelig en game-changer for mig. For pludselig blev livet sjovt, let og fuld af muligheder. Tænk engang!

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen
Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Mit livssyn

  • Jeg ved, at alle mennesker er unikke og på, at vi hver især har et uendeligt potentiale, som vi kan sætte fri og bruge, hvis vi ønsker det og får den rette støtte. 


  • Jeg ved, at taknemmelighed og kærlighed er grundstenene til et lykkeligt liv i overskud, glæde og balance.


  • Jeg ved, at vi alle har noget helt særligt at bidrage med, som kan gøre vores fælles verden til et bedre sted - uanset, hvad vi har med os i vores rygsæk.


  • Vi har alle en historie, vi har oplevelser og erfaringer med fra vores fortid - på godt og ondt - og de erfaringer er i høj grad blevet til ubevidste tankemønstre, som nu afgør den måde, vi er i verden. Jeg ved, at vi alle har muligheden for at overskrive vores gamle mønstre, hvis de ikke (længere) gavner os. Det kræver en høj grad af bevidsthed og vedholdenhed kombineret med de rigtige værktøjer og støtte - men det er muligt!


  • Jeg ved, at frihed opstår, når vi bliver til den, vi dybest set er og gerne vil være, uanset hvad andre mennesker gør, siger eller tænker om os. Friheden i at være til stede i nuet, ufordømmende, kærlig, accepterende, powerful, modig og med en klar bevidsthed.

Min baggrund

2022 - nu Ejer af Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen


Jordemoder, amme- og babyspecialist og coach
2023 - nu Underviser på Ammeterapeutuddannelsen


Undervisning i amning og kommunikation på ammeterapeutuddannelsen hos Fødselsterapeuten
2023 - nu Ammejordemoder hos Babyakademiet


Undervisning og rådgivning om amning til kommende og nybagte forældre2022 - nu Jordemoder i privat praksis


Jordemoder hos Lægerne Farum Hovedgade. 2015 - 2022 Jordemoder på Baby Instituttet


Jordemoder og amme- / babyspecialist i privat jordemodervirksomhed. 2019 IBCLC Ammekonsulent


Uddannelse og certificering til Internationalt Certificeret Ammekonsulant ved Kompetencecenter for Amning. 


2019 Forfatter "Refluks - hjælp din baby" 


Udgivet af Baby Instituttets forlag og skrevet i samarbejde med Maria Hougaard.2004 - 2015 Jordemoder på sygehus


Jordemoder på Ålborg Sygehus (2004), Gentofte Sygehus (2006 - 2010) og Herlev Hospital (2010 - 2015). Arbejde på fødegangen, barselsgangen, fødemodtagelsen, efterfødselsambulatorium samt jordemoderkonsultation. 2001 - 2004 Professionsbachelor


Professionsbachelor i Jordemoderkunskab fra Danmarks Jordemoderskole i Ålborg / Sundheds CVU Nord. 

Vink farvel til tvivl og usikkerhed

- og få den start, du fortjener

Herunder finder du skræddersyede løsninger og tilbud, både hvis du lige nu har din baby i maven og bare ønsker at være godt forberedt - hvilket jeg helt klart vil anbefale dig. Men også hvis du har udfordringer med din amning eller din baby, som du gerne vil have løst hurtigst muligt. Du kan også kontakte mig med det samme for at booke tid til privat ammevejledning ved et hjemmebesøg (Storkøbenhavn og Nordsjælland) eller online vejledning. 

ammevejledning

Ammevejledning

coaching hos Camilla Kristiansen

Coaching

Jordemoder, coach og ammespecialist

Gennem de mange år, jeg har arbejdet privat som amme- og babyspecialist med god tid til den enkelte familie - og gennem min egen personlige udvikling og uddannelse til coach, har jeg i stigende grad oplevet og lært, hvor meget mere der er her i livet, end hvad det blotte øje kan se. Jeg har opnået en meget stor erfaring og specialviden indenfor de fysiske aspekter af amning, flaskegivning, trivsel og udvikling samt søvn hos babyer. Det er en stor tilfredsstillelse for mig, og jeg har en klar følelse af, at "brikkerne er faldet på plads", efter mange års søgen efter helhed og mening. Og for mig er det en sand fornøjelse af bruge det bedste fra alle verdener til at hjælpe nybagte forældre og deres babyer til en bedre amning, større trivsel, mere søvn, overskud og glæde i hverdagen. Jeg lærer forældre at tro på sig selv. Og jeg lærer dem at skabe mere ro og balance, glæde og overskud i hverdagen. Jeg lærer dem, hvordan de opnår en bedre amning - hvis det er et ønske. Jeg lærer dem, hvordan de kan opnå en helt fantastisk grad af samhørighed og forståelse med deres barn, og hvordan de bedst støtter deres barns udvikling og trivsel.


Sådan skabes (ægte) forandringer


Jeg ved, at når vi skal skabe en positiv forandring; eksempelvis en bedre amning, så skal vi skabe den på flere planer. Vi skal gøre det rigtige på det fysiske plan; dvs vi skal kunne lægge vores baby korrekt til brystet og sikre en god sutteteknik, vi skal eventuelt oparbejde en bedre mælkeproduktion med den helt rette grad af stimulation, vi skal eventuelt løse sår og smertefulde amninger eller en brystbetændelse ved hjælp af konkrete fysiske handinger. Men vi skal også lære at kontrollere vores tanker og følelser, for at vi kan manifestere den ønskede forandring. Med andre ord, vi kan ikke opnå en forandring, som vi ikke selv tror på, at vi kan skabe.


Du skal tro det, før du kan se det!


Få ro i sindet og giv slip på tung mental bagage


Hos mig har du en unik. mulighed for at få "hele pakken". Nemlig konkret og lavpraktisk rådgivning til at løse de problemstillinger, du måske har på det fysiske plan; hvad end det drejer sig om amning, flaskegivning, dit barns trivsel og udvikling, søvn eller andet - hvor du ikke selv skal opfinde den dybe tallerken eller prøve dig frem, indtil du selv finder en løsning. Samtidig med, at du også har muligheden for at lære, hvordan dit sind fungerer, samt hvordan du slipper bekymringer og øger din evne til at være tilstede og nærværende i nuet.


Ligesom vi kan arbejde med de ting, du eventuelt har med i din bagage og som fylder for dig på en negativ måde. Det kan være en hård eller svær fødselsoplevelse, en svær amning, eller en amning der måtte stoppe, før du ønskede det. Det kan være oplevelser fra tidligere ammeforløb, der dukker op igen og skaber bekymring hos dig. Det kan være, at du har følelser i klemme fra din egen barndom - som kommer frem, nu hvor du selv skal være eller er blevet mor. Uanset hvad, så er det noget vi tager hånd om på mine mentorforløb for forældre.

Kontakt mig med det samme

Jeg er her for at hjælpe dig

Telefon23283421
Jordemoder & ammespecialist Camilla Kristiansen