Ressourcer til dig fra mig

Herunder finder du forskellige 0 kroners produkter, som jeg har udarbejdet til dig for at give dig en håndsrækning med det, du har brug for lige nu. For at få adgang til ressourcerne beder jeg dig samtykke til at modtage mails fra mig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage, og du kan læse min persondatapolitik her.


Husk at jeg selvfølgelig også tilbyder skræddersyet hjælp til både amning og baby. Det kan du læse mere om her: 

facebook gruppe

Facebook-gruppe


Kom indenfor i min gratis gruppe for alle kommende og nye mødre, der vil elske en flyvende start! Gruppen er for dig, der er kommende eller ny mor og som bare er pjattet med at få masser af viden, tips, fifs, undervisning og inspiration til alt det, som livet med din baby byder på.


Om du allerede er mor eller om du har en baby på vej, så er du velkommen her, hvor jeg lover dig, at du vil finde masser af inspiration og viden (som du måske ikke finder nogen andre steder ). Jeg glæder mig til at lære dig at kende! 

pumpemeditation

Camillas Pumpe-meditation


Udpumpning kan være hårdt og tidskrævende. Og det kan indimellem være svært at få mælken til at løbe. Og svært at finde ro under pumpningen. Men min pumpe-meditation vender vi sammen pumpe-situationen til en lille pause i hverdagen. En stund hvor du finder roen i dig selv, hvor vi fokuserer på taknemmelighed og dermed hæver din energifrekvens, så både pumpningerne men også tiden imellem dem bliver en tid mere mere overskud og balance. 

god mor

Camillas top ét øvelse til at styrke følelsen af at være en god nok mor


Dette er øvelsen til dig, der ind imellem tvivler på dig selv. Tvivler på, om du er en god nok mor.  Rammes af skyldfølelse over ikke at slå til eller være heelt perfekt - sådan som du ville ønske du var. 


Øvelsen her er simpel - men uhyre effektiv til at styrke din følelse af at være GOD NOK! Gør som jeg siger, og jeg lover dig, at du er på vej mod en helt anden følelse indeni. 

natammestop

Guide med Camillas råd til dig, der ønsker at stoppe med nat-amning


I guiden her får du mine bedste råd til, hvordan du træffer din beslutning om, hvornår du ikke ønsker at amme om natten længere samt til hvordan du forbereder både dig og dit barn, så det bliver en så rolig og harmonisk proces, som overhovedet muligt.