Kontakt og book tid

Du er altid velkommen til at kontakte mig, uanset om du ønsker at booke tid til hjemmebesøg, online konsultation eller coaching, eller om du har brug for at stille mig konkrete spørgsmål eller blot høre, hvad jeg tænker om lige præcis den situation, du står i. 


Hvad vil være bedst for mig?


Det er helt almindeligt, at det kan være svært selv at vurdere, hvilken løsning og type af hjælp, der vil være bedst. Men det hjælper jeg dig med udfra lige præcis din situation, dine ønsker og behov. 


Hvis du har brug for afklaring


Det kan også være, at du har brug for at tale med mig, inden du træffer en beslutning om, hvorvidt du ønsker at gøre brug af mine ydelser. Det har jeg kun den allerstørste respekt for. Det skal føles rigtigt i maven, for hjælp til amning og til ens lille nye baby er i høj grad en tillidssag, og det kan derfor være vigtigt at afklare, om vi er "på bølgelængde", inden vi indleder et samarbejde. Så tøv ikke med at række ud. 

kontakt og book tid Camilla Kristiansen
Book tid hos Camilla Kristiansen

Sådan booker du tid

Du booker tid hos mig ved at kontakte mig på telefon eller mail. Hvis ikke jeg svarer telefonen, så send mig en sms eller indtal besked, så ringer jeg dig op, så snart jeg kan komme til det. Jeg ved, at når der er udfordringer med amningen, så er tiden knap, og derfor besvarer jeg alle henvendelser samme dag. 


Jeg tilbyder hjemmebesøg med hjælp til amning og baby i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Derudover tilbyder jeg online konsultationer med både hjælp til amning og baby samt coaching. 

IBCLC Camilla Kristiansen

Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig i dag