Minikursus for mødre

Få mere nattesøvn, tid og overskud

3 simple trin, alle mødre kan bruge

- også selvom hverdagen er presset

Når du er nybagt mor er det et vilkår, at både tiden og nattesøvnen er knap. Livet med en lille baby byder i høj grad på en ny hverdag, på masser af nye følelser og på udsættelse af dine egne behov.


Og netop derfor er det også så vigtigt, at du gør alt, hvad du kan for at passe godt på dig selv lige nu. For at gøre din søvn så god og rigelig som muligt nu. For at bruge din tid på det. der rent faktisk er vigtigt for dig nu. Og for at være i overskud til at nyde din baby og din barselstid i fulde drag nu fremfor at føle, at du hele tiden er 5 skridt bagud. 

mere nattesøvn, tid og overskud

Måske du kan nikke genkendende til det her (hvis du har overskud til at nikke):


 • Du elsker din lille baby overalt på jorden. Men er samtidig bare udmattet over at være PÅ i døgnets 24 timer
 • Du er mere træt, end du nogensinde i dit liv har været
 • Det er praktisk taget umuligt for andre at forstå, hvor hårdt det er at få afbrudt sin nattesøvn. Igen og igen og...
 • Du føler at timerne og dagene flyder sammen
 • Du har en følelse af, at tiden indimellem snegler sig afsted. Samtidig med at den bare smuldrer mellem hænderne på dig
 • Du prøver at nå tusind praktiske ting, mens din baby sover - og når sjældent det, du gerne vil
 • Du drømmer om bare en smule mere kontrol over dine dage - og nætter
 • Du har næsten glemt, hvordan dine egne behov føles. Glemmer at spise og drikke, fordi din babys behov altid er i dine tanker
 • Du har måske svært ved at dele sol og vind. Svært ved at være der for både din baby, dig selv, din partner, større søskende, veninder og familie
 • Indimellem føler du bare, at du ikke helt er god nok. Selvom du gør dit allerbedste

Men sådan behøver det faktisk ikke at være 

Selvom det måske kan være svært at forestille sig lige nu 

Der er nemlig altid masser af små greb, du kan gøre for at gøre din hverdag bedre. Vi mennesker er i høj grad styret af vores vaner. Både når det gælder vores handlinger og vores tanker. Det er meget lettere for os at gøre, som vi plejer. I stedet for at skulle bruge kræfter og tankevirksomhed på at foretage os noget nyt. Faktum er bare, at så længe vi tænker, føler og gør som vi plejer, så bliver vi ved at få mere af det samme. 


Derfor er det nu, du skal beslutte dig for at lade mig vise dig, hvor du kan foretage små ændringer i din hverdag, som kommer til at have en enorm effekt, når du rent faktisk gør det, jeg beder dig om. Det er simpelt. Jeg ved, at du kan gøre det. For jeg har hjulpet mange andre før dig. Men jeg ved også, at chancen for, at de nye vaner bliver hængende, er langt større, når du har en guide med på vejen og ikke skal "opfinde den dybe tallerken" selv. 


Programmet her er skabt til lige netop dig. Det er opdelt i simple trin, som du kan se igen og igen, hvis du har brug for det eller bliver afbrudt undervejs. Og du kan endda hente hvert trin som lydfil, som du kan lytte til, når du går tur med din baby. 

Minikurset er et onlineprogram bestående af 3 trin og et bonus-trin samt diverse arbejdsark og en skræddersyet meditation til dig. 


Hvert trin er tilgængelig som både video og lydfil, hvilket giver dig mulighed for også at lytte til materialet, når du for eksempel er på gåtur eller er beskæftiget med praktiske opgaver. Jeg ved om nogen, at tiden er knap for nybagt mødre, og derfor har jeg skabt dette program, som du kan have med "på farten".

Jeg vil anbefale, at du ser / lytter til hvert trin så ofte som muligt, indtil du har integreret den nye viden,og de principper og øvelser, du får, i din hverdag. 


Viden er en ting. Læring er noget andet. Derfor er der heller intet, der kommer til at forandre sig, hvis du ikke handler på den nye viden, du får. 


Til gengæld lover jeg dig, at de handlinger du skal foretage, bliver præsenteret for dig på en overskuelig, struktureret og letforståelig måde! 

Alle de principper, jeg underviser i, praktiserer jeg selv, og jeg ved, at de VIRKER. Også for nybagte mødre, som jeg har hjupet gennem masser af år. 


Uanset hvor træt du er, uanset hvor lille dit overskud måske er lige nu, så lover jeg dig, at det kan blive bedre. Helt sikkert! 


Så hvis du er klar til forandring, så er det nu, du skal tilmelde dig programmet og så ses vi om lidt i Trin 1! 

Hvad kan du forvente af programmet

Trin 1


Sådan skaber du mentalt overskud og balance


I trin 1 får du serveret både viden og helt konkrete øvelser, der er med til at øge dit mentale overskud og skabe ro og balance i dit sind og nervesystem. 


Et sind i ro og balance er en absolut nødvendighed for mental trivsel og sundhed og er desuden en af de vigtigste ting, du kan give videre til dit barn og til andre vigtige personer i dit liv - ikke mindst dig selv! 


Til Trin 1 medfølger (foruden video og lydfil): 

 • Arbejdsark til at styrke din perception
 • Taknemmelighedsjournal
 • Nul-punktsmeditation

Trin 2


Sådan får du mere og bedre søvn om natten


Søvn er desværre en mangelvare for de fleste nybagte mødre. Og noget man virkelig kan mærke, at man er i underskud af!! En del af søvnmanglen hører med til natlige amninger / flaskegivninger, som jo er et vilkår med en baby i huset. Men der er alligevel mange tiltag, du kan gøre for at sove så meget og så godt som overhovedet muligt!


Og du har faktisk ikke råd til at lade være. For søvn er så utroligt vigtigt for både vores mentale og fysiske sundhed og trivsel, og den kan faktisk ikke rigtigt erstattes eller indhentes senere. 


Så glæd dig til Trin 2, hvor du får masser af konkrete råd og værktøjer til mere og bedre søvn! 

Trin 3


Sådan får du mere tid til det, der er vigtigt for dig


Uh ha, hvor tid bare kan være en mangelvare som nybagt mor! Næsten lige så stor som manglen på søvn... Faktum er, at vi alle har lige meget tid til rådighed hvert døgn. Du kan ikke få mere, end du har. Så hvis du ønsker dig mere tid, så er det på tide at være selektiv med, hvad du bruger din værdifulde tid på. 


Og det er præcis, hvad du får redskaberne til i Trin 3. Her får du masser af viden og input, der gør dig i stand til at strukturere din tid anderledes, skrue op for noget og ned for noget andet. Og at sige nej tak med kærlighed og respekt. 


Til Trin 3 medfølger (foruden video og lydfil: 

 • Arbejdsark til prioritering 

Bonus


Sådan skaber du fysisk overskud og balance


Når du skal være en mor i overskud, så kommer vi ikke udenom også at tage et grundigt kig på, hvilke byggesten, du giver din krop. 


Din krop er dit fysiske sted at bo - og den eneste krop, du har. Derfor skal du passe rigtigt godt på den, ikke mindst i de perioder, hvor det er allersværest, fordi overskuddet er mindst... 


Derfor får du dette bonus-trin, hvor fokusset er på, hvordan du skaber en krop i balance og giver din krop alt det gode, den har brug for! Du får det aldrig bedre, end din krop har det, så pas på den - hver dag. 

Du får altså

Video-moduler

Alle 4 moduler på video, som du kan se så ofte, du har lyst. Der frigives et nyt modul dagligt.

Slides til download / print

Du får alle slides fra materialet på pdf, som du kan downloade eller printe og bruge som huske-liste / overblik i din proces. 

Lydfiler

Alle moduler kan streames eller downloades som lydfiler, du kan lytte til, når du er på farten for at skabe maksimal fleksibilitet.

Øvelser

I flere af modulerne får du konkrete øvelser, som du forpligter dig til at arbejde arbejde med på daglig basis.

Hvad koster forløbet?

Din investering for programmet er

250 kr

Og selvfølgelig dit engagement og din lyst til at gøre noget godt for dig selv, så du kan nyde tiden med din baby i fulde drag. 


Jeg tilbyder pengene tilbage garanti indenfor den første uge efter køb, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med programmet. 

NU er et godt tidspunkt at handle på!Føler du dig ærligt talt bare træt! Og er overskuddet ikke der, hvor du ønsker, det skal være? Måske du endnu ikke helt er kommet dig ovenpå fødslen. Eller efter en svær ammeopstart. Måske det er svært at nå noget som helst andet, end at passe godt på din baby. Hvilket jo også er din fornemmeste opgave. Og som jeg er sikker på, at du nyder og varetager med stor glæde og kærlighed. 


Som nybagt mor er det i en vis grad et vilkår, at der følger lidt ekstra træthed med. Kroppen er på arbejde, det samme er pysken - og samtidig er tiden knap til at tage sig godt af nogen af delene. Det kan være svært at få den søvn og hvile, som man reelt har brug for. For slet ikke at tale om sund og nærende mad og selvkærlighed. 


Og selvfølgelig glemmer du lidt dig selv, nu hvor dit barns behov er det, der kommer før alt andet. Det er klart. Men du er simpelthen NØDT til også at passe godt på dig selv. At tanke dig selv op med al den omsorg og kærlighed, som du gerne vil give videre til dit barn. Du kan nemlig ikke give noget videre, som du ikke har.... Og husk også, at du er dit barns rollemodel. Du er den, der viser dit barn, hvordan man passer på sig selv. Så tænk engang over, om den måde du passer på dig selv nu, er den måde, du ønsker at dit barn skal passe på sig selv i fremtiden? 


Derfor har jeg skabt programmet her, et let tilgængeligt, super relevant, brugbart og effektivt materiale til dig, der ønsker mere overskud, søvn og tid til det, der virkelig er vigtigt for dig! 


- Camilla

kontakt Camilla kristiansen

Har du brug for at høre mere? Udfyld formularen her, så vender jeg tilbage til dig i dag