Privat ammevejledning

Privat Ammevejledning Camilla Kristiansen

Ammevejledning til mor og baby


En ammevejledning er for dig og din baby, hvis du ønsker at optimere din amning eller ønsker at afhjælpe deciderede udfordringer og komplikationer med din amning.


Det kan være at du oplever:


 • At din baby er urolig og grædende 
 • At din baby tager for lidt på i vægt
 • Smerter under og / eller mellem amningerne
 • Brystbetændelse
 • Mælkeknuder og tilstoppede mælkekanaler
 • For lille mælkeproduktion
 • At din baby er frustreret ved brystet
 • Meget lange og / eller meget hyppige amninger
 • At amningen bare føles som en kamp

Det kan også være, at du ønsker sparring og vejledning til, hvordan du kan optimere din babys døgnrymte samt søvn- og spisemønstre, har brug for vejledning omkring ammestop / ammeophør, udmalkning, supplering og flaske - eller andet omkring jeres specifikke situation. Eller at du ønsker at tale et tidligere ammeforløb igennem - eller forberede dig på din kommende amning, hvis du er gravid. 

3 dages minikursus for gravide

Få din allerførste amning til at tage kegler

- og bane vejen for et succesfuldt ammeforløb


Få hjælp til din amning med det samme


Og få den amning, du fortjener - en fornøjelig hyggestund, som du og din baby nyder sammen. 

Det allerbedste tidspunkt at booke tid til privat ammevejledning er nu. For de fleste udfordringer med amning bliver desværre kun værre, som tiden går. En lille udfordring kan som regel løses relativt let i opløbet. Men får den lov at udvikle sig, bliver det kun sværere, hårdere og måske endda umuligt at få amningen på ret kurs igen.


Disse sætninger har jeg hørt flere gange, end jeg tør tænke på:


 • "Hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde kontaktet dig langt tidligere
 • "Næste gang jeg skal have barn, så ringer jeg til dig med det samme"
 • "Hvor ville jeg ønske, jeg havde vidst"
 • "Hvorfor er der ingen, der har sagt...."


Og det skærer i mit hjerte hver gang, fordi der altid er en vis fortrydelse og ærgelse over, at tingene kom så langt ud, som de gjorde. At prisen i form at tårer, manglende overskud, smerter og måske manglende trivsel hos baby blev for høj. 


Og derfor siger jeg til dig; Det bedste tidspunkt er nu. Og er du i tvivl så kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om din situation og om, hvad du har brug for. 

Privat Ammevejledning Camilla Kristiansen

Hvorfor vælge at få hjælp til sin amning?


En velfungerende amning er af enormt stor betydning for både mor og baby, og når amningen byder på udfordringer, så kan det desværre have store konsekvenser både fysisk og psykisk for begge parter. Mange nybagte mødre oplever store smerter ved amning - også selvom smertefuld amning ikke er noget, der hører det naturlige ammeforløb til. Og for baby kan en amning, der ikke fungerer optimalt betyde mindre mælk i maven, for lidt søvn, mavesmerter på grund af luft samt gråd og uro. 

Amning er ikke noget, man nødvendigvis "bare" kan - det er helt normalt at have brug for hjælp til at få amningen helt på plads. Amning er nemlig et håndværk og der er meget teknik i det - som slet ikke er så svært endda, når man lige har fået lært det. Kompetent hjælp fra en erfaren fagperson er ofte det, der skal til for at vende en kompliceret og udfordrende amning til at være en sand fornøjelse for både mor og barn. 

Hvad siger andre..?


"Som førstegangsforældre gav det os en kæmpe tryghed at kunne spørge Camilla til råds om amningen. Vi fik hjælp fra Camilla online, allerede under vores indlæggelse på hospitalet og via et besøg hjemme efter udskrivelse. Camilla var “på“ med stort nærvær og oprigtig interesse og hjalp med råd til at få mælkeproduktionen op at køre samt tilretning af vores søns ammeteknik og ammestillinger. Det var en stor hjælp, som uden tvivl var medvirkende til, at amningen ret hurtigt og smertefrit kom på skinner, så vi kunne nyde den magiske tid som en lille ny familie på tre."

- Lise

“Kære Camilla.Tusind tak for din hjælp og vejledning, da vi blev forældre til vores lille datter og løb ind i udfordringer med amningen efter en hård fødsel. Din empatiske og kompetente vejledning omkring både amning, udmalkning og flaskegivning gav os den ro i maven, vi behøvede og en konkret handleplan at gå ud fra. Ligesom det også var super godt at lære alternative ammestillinger og få dem til at fungere optimalt. Lige præcis hvad vi havde brug for som nybagte forældre!”

Ellen og Christian

"Vi er så taknemmelige for Camillas hjælp som har været helt uundværlig for amningen af vores søn. Hans teknik ved brystet var ikke optimal, og havde stor indflydelse på min mælkeproduktion som var faldet meget, og vores søn tog ikke nok på i vægt. Camilla kom på hjemmebesøg hos os med meget kort varsel. Med konkret hands-on hjælp formåede hun at få vores søn på brystet med korrekt og effektiv teknik, hvilket var noget flere andre ammevejledere ikke havde kunnet hjælpe os med. Med sin professionelle og rolige tilgang gav hun os troen på at amningen nok skulle lykkes, og hjalp os med en konkret plan for amningen og øgning af mælkeproduktionen. Efter besøget har Camilla fulgt op på vores situation og også været meget hjælpsom. Kort efter besøget hos os, kom der både mælk og vores søn tog tilstrækkeligt på i vægt."

- Sille

"Tusind tak for mega kompetent, professionel og frugtbar ammevejledning. Da jeg havde ammet min lille pige i nogle uger, var mit venstre bryst begyndt at have stor nedgang i mælkeproduktion. Det havde gjort ret ondt at amme på det bryst siden mælken var løbet til efter fødslen, og det havde også udviklet brystbetændelse en enkelt gang. Samtidig var mit højre bryst begyndt at overproducere for at kompensere, som gav udfordringer med at min lille pige ofte ville kløjes i den store mængde mælk der løb til ved amning. Jeg ønskede at kunne amme fra begge bryster ligeligt og søgte derfor din vejledning. Sammen afstemte vi en plan for amning og udpumpning for at få stimuleret venstre bryst til højere mælkeproduktion. Samtidig fik jeg konkret vejledning til at lægge min pige til brystet på en måde, så det ikke gjorde ondt at amme på venstre bryst og så hun ikke ville kløjes ved amning på højre bryst. Nu - 3 uger senere - er jeg lykkes med at få øget mælkeproduktionen i venstre bryst og kan pt amme på begge bryster ligeligt igen, som ønsket. Jeg er meget glad for at jeg tog kontakt til dig og jeg har fået alt det ud af din kyndige og skarpe vejledning, som jeg ønskede mig. Du har hele tiden afstemt din vejledning til mine ønsker og behov og har været sød til løbende at kontakte mig på sms for at følge op på, hvordan det er gået. Det har skabt en rigtig stor tryghed i processen! Jeg vil til enhver tid pege andre i din retning for ammevejledning"

- Sophie

Jordemoder & Ammespecialist Camilla Kristiansen

Der findes ikke en ammeudfordring, jeg ikke har set før...


Uanset hvad, så vil det være min fornøjelse at hjælpe jer videre. Jeg har både den teoretiske ammevejlederuddannelse (IBCLC) samt mine mange års erfaring med praktisk ammevejledning samt med optimering af babyers (og forældres) trivsel - og jeg lover dig, at der ikke er en amme-udfordring, jeg ikke har mødt før.  


Jeg er desuden underviser på Ammeterapeutuddannelsen, medforfatter til bogen Refluks - Hjælp din baby, og jeg har medvirket i flere podcasts om amning, hvor du kan "møde" mig, eksempelvis hos To The Moon Honey og FOF Århus om Forberedelse til amning og Når amningen er svær. 


Min vejledning vil altid tage afsæt i jeres individuelle situation samt jeres behov og ønsker, og jeg arbejder med stor respekt for de forskelligheder, der er blandt os mennesker. 

Det praktiske

Ammevejledning foregår enten hjemme hos dig eller online. Jeg kommer med glæde på hjemmebesøg hos dig, hvis du bor i København eller Nordsjælland.


Uanset om vi ses online eller hos dig, så er fordelen, at du får hjælp til din amning helt uden at skulle planlægge en tur ud af huset med din baby. Vejledningen foregår altså "hjemme" hos dig - i dine vante omgivelser og møbler og med din egen ammepude og andet udstyr, hvilket gør, at du let kan genskabe den forbedrede ammesituation og de nye ting, du lærer! 


Du kan godt booke en enkelt ammevejledning men ofte vil det være mest optimalt - og du vil få mest ud af din tid og din investering ved at vælge et forløb med 3 konsultationer, så du har de allerbedste betingelser for at komme så godt i mål med din amning, som du og din baby fortjener. Ammeudfordringer kan være komplekse og derfor er det ofte en gradvis proces at løse dem. Og så er der bare nogle ting, man har brug for at øve og få gentaget flere gange for at blive helt fortrolig med dem - og det gælder i høj grad amning. Du behøver ikke at beslutte dig for et forløb, inden vi ses første gang. Det kan vi aftale, afhængigt af din situation og dine behov og ønsker. 


Prisen for ca en times ammevejledning online er 1.200 kr for første konsultation og 1.000 kr for efterfølgende konsultationer. Et hjemmebesøg på ca 1,5 time koster 2.500 kr inkl transport (max 30 minutter hver vej) for første besøg og 2.000 kr for efterfølgende besøg. (Er du medlem af Sygesikringen Danmark får du et tilskud på 300 kr pr gang.) 

“Camilla gjorde en kæmpe forskel for mig i mit ammeforløb og i mine første år som mor til et barn med refluks. Camilla er et af de mennesker i landet der ved mest om babyer med refluks, og hun guider og hjælper så omsorgsfuldt.

Ingen spørgsmål er for små eller for store for Camilla. Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla.”

- Mathilde Juhl Lyneborg

Indehaver af Refluksfamilie

www.refluksfamilie.dk

Brug for at tale med mig? Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig i dag