Tilbud til dig, der er kommende eller nybagt mor

Klar, parat, ammestart

coaching

Det komplette forløb for gravide og nye mødre, der vil have succes med amningen helt fra starten. Og som ønsker at teame op med en erfaren ammespecialist, der hjælper med at give amningen de allermest optimale betingelser allerede før fødslen. 

Ammevejledning

Jeg tilbyder privat ammevejledning som hjemmebesøg i Storkøbenhavn og Nordsjælland samt online på Zoom. Det betyder, at du er i dine egne omgivelser, hvor du nemt kan genskabe og gentage det, du lærer i forhold til ammestillinger, ammeteknik og god placering af din baby ved brystet -  uanset, hvilken løsning, du vælger

amning

Coaching-forløb

coaching

Et coaching-forløb består som udgangspunkt af 3 online sessioner men kan selvfølgelig forlænges og tilpasses dine ønsker og behov. 


Coaching er ideelt for dig, der ønsker mere glæde og overskud i hverdagen, ønsker at slippe bekymringer og tankemylder og bare stå stærkt i dig selv. Og for dig, der står ved en skillevej i livet og skal træffe en beslutning om, hvilken vej du vil gå fremover.

Minikursus for mødre

Få mere nattesøvn, tid og overskud

Online kursus bestående af 3 simple trin, der sikrer dig de allermest effektive og brugbare værktøjer til at få både mere men også bedre nattesøvn, nu hvor du bliver vækket flere gange i løbet af natten. Værktøjer til at få mere tid til det, du virkelig holder af samt en følelse af glæde og overskud i din nye rolle som mor. 

mere nattesøvn, overskud og tid

Ressourcer til dig fra mig

gratis ressourcer

Hvis du er på udkig efter en hel gavebod af lækre sager, så er det her, du skal klikke. Jeg har nemlig både øvelser, minibøger, guides og meditationer samt en invitation til dig om at blive medlem af min private facebook gruppe for kommende og nye mødre. Alt sammen til 0 kr!

Brug for at tale med mig? Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig i dag