Coaching-forløb

Ved du godt, at dit potentiale er uendeligt? 

Har du tænkt over, hvor meget magt vi mennesker ofte giver til vores omverden? Hvordan vi lader vores humør styre af, hvad andre mennesker siger eller gør, hvad vi tror, andre tænker om os, hvad de siger i nyhederne, hvad vægten eller bankkontoen siger? Eller lader vores lykke være afgjort af, hvor vi er i livet lige nu?


Tag kontrollen tilbage


Men det behøver vi faktisk ikke. Vi kan vælge at tage kontrollen tilbage over vores egne tanker, følelser og handlinger. Og når vi gør det, så sætter vi vores uendelige potentiale fri og kan skabe mere glæde, mere mentalt overskud, bedre helbred, bedre relationer og langt flere muligheder i den fremtid, vi selv vælger.


Du kan skabe et liv i ro og balance


Jeg ved, at du kan skabe et liv i ro, balance og overskud både på arbejdet og hjemme - og i spændingsfeltet derimellem. Og jeg vil elske at tage dig i hånden og hjælpe dig på din rejse dertil. På rejsen kommer vi til at arbejde med dit potentiale til at skabe det liv, du ønsker. Vi kommer til at sætte dit potentiale fri. Fri fra hæmmende tankemønstre, som du har med i bagagen fra din barndom, og som ikke længere gavner dig. Og fri fra de ydre omstændigheder i livet, der ofte har så meget magt over os, at de kan komme til at "stjæle vores drømme".

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Kender du mon noget af dette?

Har du tankemylder og bekymringer? 


Bekymringer og tanker, der løber løbsk kan i høj grad påvirke vores overskud og livskvalitet. Vi mennesker tænker omkring 60.000 tanker i døgnet, hvoraf de 49.000 som oftest er negative. Og det er rigtigt ærgerligt, fordi de negative tankemønster har stor betydning for, hvordan vores liv udspiller sig. Når vi forventer det værste, så er der nemlig en tendens til, at vi også får det værste - fordi vores tanker i sidste ende skaber vores virkelighed. Måske du tvivler på dig selv og føler dig presset som ny mor? Heldigvis er det altid muligt at ændre vores tankemønstre, og coaching er oplagt til at få dig i mål med det. Og når du lærer at mestre tankens kraft, så vil du bevæge dig mod trivsel og overskud hurtigere, end du lige nu kan forestille dig. Har du en følelse af at sidde fast i livet?


Oplever du en følelse af fastlåsthed i dit liv? Og ønsker du mere af livet, men har svært ved at se, hvordan du skal kunne ændre det? Det kan være, at du sidder med en drøm men tænker, "jeg kan jo ikke, fordi....". Når vi føler os fastlåst i livet, så er vi i høj grad under påvirkning af de (ubevidste) overbevisninger og tankemønstre, vi har med os i bagagen helt fra vores barndom og af vores selvbillede. Her er et coachingforløb oplagt til både at hjælpe dig med at afklare, hvad det er, du drømmer om, samt hvilken følelse, din drøm repræsenterer for dig - handler det i virkeligheden om noget helt andet?  Men især også til at afdække og overskrive de begrænsende overbevisninger og det selvbillede, du har med dig, som lige nu forhindrer dig i at gå efter det, du virkelig brænder for. En barselsperiode er det oplagte tidspunkt at tage livet op til revision på, og coaching kan give dig det skub og de redskaber, du har brug for til at sætte din indre styrke og visdom fri, så du kan udleve dit potentiale og skabe det familieliv, du i bund og grund ønsker dig. Er det at blive mor bare ikke helt, som du havde forestillet dig?


At blive mor er en af de allermest livsforandrende begivenheder, du nogensinde kommer til at opleve. En rolle der kommer med tonsvis af lykke, kærlighed og glæde. Men også med et stort ansvar, træthed, bekymringer og måske en følelse af at skulle finde dig selv på ny. Nu hvor du måske ikke længere lever op til dine egne tidligere krav til dig selv, fordi et lille nyt menneske kommer i første række. Måske du skal øve dig på at blive din egen bedste ven, at vide, at du er god nok. Coaching hjælper dig med at folde de ting ud, som er vigtige for dig. At blive klog på dine værdier, samt hvorfor de er vigtige for dig. De allerfleste af vores tanker og handlinger er fuldstændigt vanemæssige og ikke noget, vi har taget et bevidst valg omkring. Oftest er det noget, vi har med fra vores barndom. Vores forældres værdier og handlemønstre, som måske (måske ikke) fungerede godt for dem - men ikke nødvendigvis for dig. Sørger du over en fødsel eller amning, der ikke blev som du havde ønsket?


Der er ikke noget som fødsler og amninger, der kan slå nybagte mødre ud af kurs - på samme måde, som de også kan løfte os, når det går, som vi ønsker. Når vi har oplevelsen af at "lykkes" med det. At en god mor ikke sidder i brysterne, tror jeg, vi er helt enige om. Det ændrer bare ikke ved følelsen af at være mislykket som mor, når amningen er svær eller ikke lykkes. På samme måde som en uønsket kejsersnit kan give en følelse af ikke at kunne passe godt nok på sit barn. En følelse af ikke at være i stand til at gøre det helt basale, som en mor "bør" kunne. Hvis jeg ikke kan føde mit barn, og hvis jeg ikke kan amme, hvordan kan jeg så være en god mor? Hvad er det så, der gør mig til noget særligt for mit barn? Hvis du kender til de følelser, så skal du vide, at du ikke er alene om det. Og du skal også vide, at det udspringer af dine tanker. Ikke af en objektiv virkelighed. Det gode er, at tanker kan ændres. Faktisk meget hurtigt. Og når vi ændrer vores tanker, så ændrer vores følelser sig også, og wow...! Ønsker du dig MERE af livet, end du oplever lige nu?


Måske du går med en drøm i maven om at opnå mere eller andet i dit liv, end det du oplever lige nu. Det kan være, du drømmer om et andet arbejdsliv, bedre parforhold, et mere harmonisk familieliv, en sundere livsstil, at opnå din drømme-vægt eller noget helt andet. Og måske du tænker, "jeg kan jo ikke, fordi..." Men det er ikke sandheden, at du ikke kan. Det er dine ubevidste og begrænsende overbevisninger, der taler til dig. Overbevisninger, du har med dig helt fra din barndom. Sandheden er, at du har et uendeligt potentiale til at blive, skabe og opnå alt, hvad du ønsker. Men det kræver, at du lærer at kontrollere dine tankemønstre og den energimæssige vibration, du lever i. Vejen dertil er fokuseret coaching på dit mindset, hvor du lærer at bruge universets love til at arbejde med dig i stedet for imod dig. Vi sætter et knivskarpt fokus på dit drømme-mål (uanset hvor umuligt, det ser ud lige nu) og arbejder med konkrete værktøjer, der hjælper dig med at styrke dit selvbillede, så det matcher dit (umulige mål), tage kontrollen tilbage over dine tanker og følelser samt hæve din energifrekvens, så du kommer til at tiltrække lige præcis det, du ønsker og har brug for, når du skal opnå dit mål. Glæd dig til rejsen, du aldrig kommer hjem fra!

Hvad nu hvis....

Du kunne opnå de forhold til dine nærmeste, som du ønsker dig


Og være i dyb taknemmelighed over din familie, din partner, dine børn, dine venner, dine kolleger og dine patienter. 

Du vidste, at det du gjorde altid var godt nok


At du virkelig og for alvor, helt inderst inde vidste, at du altid gør dit bedste, og at dit bedste altid er godt nok - og kunne slippe al dårlig samvittighed, mindreværd og skyldfølelse. 

Du vågnede med et smil på læben hver morgen


Taknemmelig over at tage hul på endnu en meningsfyldt dag i et liv, du elsker.

Du kunne slippe frygt og bekymringer


Fordi du med bevidsthed om dine 6 mentale værktøjer havde opnået fuld kontrol over dine tanker og følelser. 

Du var fuldt ud nærværende i enhver situation


Og aldrig igen gik glip af smukke stunder med dine nærmeste, fordi dine tanker var alle andre steder. 

Hvad siger andre?

"Kæreste Camilla

Tusind tak for de coaching-sessioner, vi har haft sammen over det sidste stykke tid. Det er vildt, hvor hurtigt du læste mig og kom de lag dybere i min bevidstehed, der gør at jeg i dag står med mere positive tanker omkring min rolle som ny mor vs rollerne som karrierekvinde, trænings-Trine og kæreste.


Med din hjælp stopper jeg nu op og trækker vejret, beder om hjælp når det er nødvendigt og nyder tiden mere og kan være meget mere i nuet, uden at banke mig selv i hovedet over de ting, jeg plejede at nå, inden jeg blev mor. De værktøjer du har givet mig, er nogle jeg kommer til at kunne bruge i mange aspekter af mit liv. Så ja - tak for dig og tak for de gode snakke vi har haft."

- Trine

 

"Jeg vil virkelig gerne anbefale Camilla.
Jeg var et sted i mit arbejdsliv, hvor jeg havde svært ved at finde ud af om jeg skulle forsætte, eller om jeg havde brug for at komme videre. I den forbindelse har jeg haft onlinesessioner med Camilla. Allerede efter første gang vi havde talt, kunne jeg mærke, at de redskaber jeg havde fået, hjalp til at danne klarhed over, hvad der var vigtigt for mig og ikke mindst, hvad der holdt mig tilbage fra at tage en beslutning. Derfra har vi kunne arbejde på, hvordan jeg kan tænke anderledes og derved både helbrede noget af det, jeg bar rundt på, men ikke mindst hvordan jeg kunne begynde at skabe en tankegang, som hjalp mig frem mod det, jeg gerne ville.


Camilla er empatisk, nysgerrig på ens tanker og utrolig dygtig til at spørge ind, så man får reflekteret over de ting, der hindrer én i at gøre lige det, man har mest lyst til. Hun forklarer alting så fint, at alt virker logisk og lige til. De opgaver jeg havde fra gang til gang, var overskuelige, forståelige og de virkede!


For mig har Camilla været en kæmpe støtte i en svær proces, og jeg er så taknemmelig over alle de værktøjer, jeg har fået med mig. Jeg startede med at tro, jeg skulle coaches på en bestemt beslutning, men endte med at kunne bruge min nye viden i så mange aspekter af mit liv. Hun hjalp mig med at få øje på de begrænsninger, jeg sætter for mig selv, så jeg på den måde kan arbejde med at skabe en anden og mere fri og positiv retning i mit liv.
Tak - bare tak"

- T

Kender du coaching - ellers så læs med her

Er coaching det rette for mig? 

Coaching handler om at fremelske de latente ressourcer, vi alle har, så vi bliver i stand til at udfolde nye kompetencer på forskellige områder af vores liv. Coaching har især fokus på nutiden og fremtiden og er en resultatorienteret proces, som fokuserer på, hvad du som klient ønsker at opnå i dit liv. Coaching er altså en værktøjskasse fuld af redskaber til personlig udvikling for dig, der ønsker at blive, opnå eller skabe mere i dit liv, end du gør lige nu. Det er aldrig et spørgsmål om manglende potentiale - kun et spørgsmål om, hvordan vi sætter dit uendelige potentiale fri. 


Coaching henvender sig primært til personer, der grundlæggende har det godt og er velfungerende men som ønsker støtte, sparring og redskaber til at udvikle sig og opnå endnu mere i livet. Og dette er en afgørende forskel fra psykoterapi, der mere handler om at hjælpe mennesker ud af vanskelige situationer i livet - hele sår på sjælen, takle chok, traumer, angst, sværere eksistentielle kriser mm. 


I mit arbejde som coach bruger jeg de redskaber, som jeg har med mig fra Anders Hansen, Chalotte Charnell og Bob Proctor og er desuden stærkt inspireret af blandt andet Louise Hay, Joe Dispenza, Dawson Church, Wayne Dyer og Abraham Hicks. 


Coaching har ændret mit liv - skal det også ændre dit? 

Om Coaching

"If you keep thinking, acting and feeling the same way, your life is going to stay exactly the same"

Citat: Dr. Joe Dispenza

Kontakt mig her 

Camilla Kristiansen

Brug for at høre mere? Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig i dag