Vink farvel til tvivl og usikkerhed!

Klar, Parat, Ammestart

for gravide og nye mødre, der vil have succes med amningen lige fra fødslen


Komplet forløb med ubegrænset suppport fra din egen amme- og babyspecialist

Godt begyndt er halvt fuldendt

Undgå at komme skævt fra start med amningen i de allerførste vigtige dage og uger. Med konkret undervisning i, hvordan du hjælper dig baby til en god teknik ved brystet og skræddersyet og individuel vejledning til, hvordan du giver dit ammeforløb de allerbedste betingelser - og  forebygger udfordringer som smertefuld amning og en forsinket eller for lille mælkeproduktion både på kort og på længere sigt.

Forestil dig det her

Du har lige født din baby. Du er blevet MOR (måske igen). Fødslen var måske hurtig og ukompliceret, og du føler dig relativt frisk. Eller måske var den lang og hård for både dig og din baby. Måske du fødte midt om natten og er træt, både af manglen på søvn men også af den fysiske og mentale anstrengelse det har været at gå gennem en fødsel. Du holder din lille nyfødte baby i armene. Du er både lykkelig, overvældet og udmattet på samme tid. Øm i kroppen. Du bløder i det store bind, det niver lidt forneden, selvom du har taget smertestillende. Det første toiletbesøg skal du lige tage dig lidt sammen til. Du er ikke ligefrem i dit livs topform. 


Ingen ved præcis, hvordan fødslen kommer til at gå - før den er overstået. Ingen ved, hvornår på dagen, det vil ske. Ingen ved, hvor friske hverken mor, baby eller partner er bagefter. Men det, du GODT ved, det er at så snart du ligger med din nyfødte baby i armene, så er der en amning, der skal igang. Og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvornår eller hvordan den og de allerførste amninger kommer til at forløbe. Faktisk har det en kæmpe stor betydning for etableringen af amningen på både kort og lang sigt, og de fleste af de udfordringer, der kan føre til et uønsket ammestop, grundlægges lige præcis her.


Så tiden tikker, og amningen skal igang. Uanset hvor træt du er, uanset hvor længe det er siden, du sidst har sovet eller spist. Uanset hvor øm kroppen er efter fødslen. Uanset om det endte med et kejsersnit. I virkeligheden er det endnu mere vigtigt at være på forkant, hvis fødslen ikke gik som forventet / ønsket. Fordi der her vil være faktorer omkring selve fødslen, der i sig selv potentielt kan påvirke amningen negativt. Det kan for eksempel være brug af epidualbokade, som er kendt for at medføre risiko for, at den første amning bliver forsinket og for at sløve babys parathed til amning i de første timer efter fødslen. 

Men uanset, hvordan fødslen er forløbet, uanset om din baby er frisk og søger brystet helt som forventet indenfor den første time eller ej, så er du er helt i ro.

Fordi


 • Du allerede er fortrolig med, hvordan du hjælper din baby til brystet med en god ammeteknik helt fra første amning, så du kan forebygge smertefulde amninger og sår på brystvorterne
 • Du har lært, præcist hvordan du hjælper din baby til at få så meget råmælk som muligt i de første amninger, så du kan forebygge, at din baby taber sig for meget i vægt
 • Du ved, hvorfor det er så afgørende, at den første amning sker hurtigt efter fødslen - og du ved også, hvad du skal gøre som plan B, hvis det mod forventning trækker ud
 • Du ved, at du indenfor 24 timer har modtaget en præcis køreplan fra din egen ammespecialist for, hvordan du håndterer amningerne i de kommende dage - baseret på lige præcis dit fødselsforløb og på, hvordan din baby får fat på brystet og hvor mange synk, din baby har nu
 • Du ved, at uanset hvad der er sket - og kommer til at ske - så har du altid mulighed for at få konkrete svar og support på din situation, fra din egen ammespecialist, der kender dit forløb
 • Du ved, at du snart får din egen ammespecialist hjem til dig til hands on vejledning og undervisning (Nordsjælland og København)

Klar, Parat, Ammestart

Det får du, når du har tilmeldt dig

Sådan lægger du din baby korrekt til brystet

Ved tilmelding får du med det samme adgang til dette video-kursus, hvor du gennem 5 simple trin får de grundlæggende teknikker, som gør dig i stand til at hjælpe din baby korrekt til brystet. Også selvom din baby har svært ved at få fat eller ikke åbner munden ret meget. 


Kurset bør du se flere gange, inden du føder, så du er forberedt, inden du får din baby i armene. 

Individuel ammeforberedende konsultation

Cirka 4-6 uger før din termin mødes vi online til en ammeforberedende konsultation, hvor vi sammen lægger en foreløbig plan for, hvordan du kommer godt fra start med den og de allerførste amninger, så du går den og de første amninger efter fødslen i møde med en fuldstændig sikkerhed på, hvordan du griber det allerbedst an - selvfølgelig med udgangspunkt i lige netop din situation og tidligere erfaringer. 

Skræddersyet ammeplan for de første dage

Når du har født sender du en beskrivelse af dit forløb til Camilla sammen med en eller flere små videoer af din baby ved brystet. Indenfor 24 modtager du en detaljeret ammeplan baseret på lige præcis din situation. Det kan være i form af tilretning af teknikken ved brystet, behov for evt udmalkning mm. Kort sagt alt det, du bør være på forkant med i de første dage, som er individuelt fra barn til barn og fra mor til mor. 

Ubegrænset support

I hele den første uge af din babys liv har du mulighed for at få ubegrænset skriftlig support pr mail eller sms og med svar indenfor 24 timer.


Det betyder, at du aldrig vil være i tvivl om, hvad du skal gøre eller hvordan du griber eventuelle udfordringer eller uforudsete situationer an, både hvad angår din amning og livet med din baby i det hele taget. 

Hjemmebesøg med "hands on" vejledning

Når du og din baby er hjemme igen efter fødslen aftaler vi et tidspunkt for et hjemmebesøg, hvor du modtager hands on vejledning i dine egne omgivelser. Her hjælper jeg dig med at få finpudset din babys teknik ved brystet, så den bare sidder lige i skabet. Jeg vurderer, hvordan det går med din amning, mælkeproduktionen, din babys trivsel. Vi øver forskellige ammestillinger og du får rådgivning til at hjælpe din baby ind i gode sove- og spiserytmer helt fra starten. 

Bonus-materiale på din kursusside

 • Ammeønskeseddel
 • Tips og meditation til udpumpning
 • E-bog - Positive bekræftelser til dit barn
 • E-bog - Guide til brystbetændelse og mælkeknuder
 • E-bog - 10 (simple) trin til bedre søvn for mødre, der er oppe om natten

Det er vigtigt, at du tilmelder dig forløbet, inden du føder, så vi både når at afholde din ammeforberedende konsultation, og så du når at forberede dig gennem videokurset, inden du skal amme din baby. Og ved at være i god tid, sikrer du dig også en plads, da jeg kun har mulighed for at tilbyde pladser på dette eksklusive forløb til et begrænset antal kvinder med termin i den samme måned. 


Bor du ikke i København eller Nordsjælland, konverteres dit hjemmebesøg til 2 x online konsultationer. 

Hvad får jeg ud af forløbet? 

Det kan være svært at forestille sig, præcis hvad man egentlig vil have brug for, når ens baby kommer til verden. For hvordan kommer det hele til at gå? Måske det hele bare kører på skinner helt fra starten... Og hvis det ikke gør, hvordan skal man så vide, lige præcis hvordan man forbereder sig på den situation, man kommer til at stå i - og som man ikke kender på forhånd. Og det er helt sikkert også grunden til, at flertallet af nybagte mødre først søger hjælp til amningen, når der ER opstået udfordringer. Jeg hører meget ofte disse ord: "Hvis jeg får problemer med amningen, så ringer jeg til dig med det samme". Og jeg siger; "hvorfor ikke bare ringe, før du får problemer, så du med meget stor sandsynlighed helt kan undgå at løbe ind i dem". For problemer med amningen kan i meget høj grad forebygges ved at være på forkant frem for at vente og se. Og det er præcis det, du får ud af at teame op med mig på dette helt særlige forløb, der er designet til at fremme den gode ammeopstart.


Du vil opleve:


 • At du føler dig fuldstændigt velforberedt til din amning, uanset hvordan fødslen er forløbet
 • At du har den viden og de værktøjer, der gør dig handlekraftig lige netop der, hvor du behøver det
 • At du fuldstændigt kan vinke farvel til tvivl og usikkerhed, fordi du til hver en tid kan få hurtig og konkret sparring og vejledning fra en erfaren ammespecialist
 • At din amning ikke "tilfældigvis" havner på et sidespor. Fordi du hele tiden har hånd i hanke med, at alting går den rette vej - og hvis ikke, så ved du præcis, hvordan du bedst muligt passer på dig, din baby og din amning
 • At få vejledning og feedback, du rent faktisk kan bruge til noget, fordi alle de råd, du modtager har virket for hundredevis af nybagte mødre før dig
 • At du kan få svar på alle spørgsmål om amning, flaske og udmalkning, babys udvikling, søvn og trivsel

"For nye forældre, der ønsker den allerbedste start på amningen, kan jeg kun give dette forløb mine varmeste anbefalinger. Camilla er en af de dygtigste jordemødre og ammevejledere, jeg har mødt. Og er samtidig et fantastisk menneske, som jeg har den allerstørste tillid til. Så hvis du lige nu overvejer at deltage på Klar, Parat, Ammestart, vil jeg bare sige: Gør det!

Familier i Camillas varetægt er nemlig nogle heldige asner!" 


- Karen Kildahl

Søvnolog, Børnesundhedsvejleder og Jordemoder

Medstifter af "Center for Børn og Unges Søvn"

Hvad siger andre?

"For mig har det været helt uvurderligt at have Camilla ombord tidligt (før fødsel)! Hun er både utrolig professionel og en tryg støtte der møder en i øjenhøjde, i en ellers meget sårbar tid hvor spørgsmålene melder sig konstant. For mig har det været en livline at have en der forstår mine ønsker og behov, og jeg er ikke i tvivl om at det har været afgørende for at min amning (denne gang) er lykkedes at etablere. Camilla et utrolig nærværende, hjælpsom og varm, og jeg vil til hver en tid anbefale alle at få et trygt udgangspunkt for sin amning med Camilla på sit team, for hun en ægte wing-lady."

Sara

Hvordan ved jeg, om forløbet er noget for mig? 

Hører du også til blandt dem, der godt kan lide at være på forkant. At være forberedt til tænderne og vide, at der er tjek på det hele, særligt når det drejer sig om vigtige ting? Og kan du bedst lide at få rådgivning af et ægte menneske, der kan individualisere sin specialviden, så den til hver en tid er skræddersyet lige netop DIN situation. Fremfor at bruge desperate timer og dage på endeløse google-søgninger for at få (halvdårlige og modsatrettede) svar på dine spørgsmål og ikke mindst løsninger på eventuelle udfordringer, der måtte dukke op undervejs?


Hvis du kan svare et højt og rungende JA, så kan jeg glæde dig med, at dette forløb er det helt rette for dig. Forløbet her sikrer nemlig, at du altid vil få præcis den støtte, sparring og rådgivning, du har brug for - NÅR du har brug for den - så du altid har en helt konkret køreplan og rygsækken fuld af værktøjer, du kan tage i brug for at få den start med din amning og din baby, som du drømmer om! 

1.


Det er vigtigt for dig, at din amning kommer til at køre på skinner lige fra starten af. Og du ved, at den rigtige start er værd at forberede sig på og investere i. Du kan sagtens se, at amning er en kunst, der nok er naturlig men alligevel skal læres.

2.


Du vil gerne selv være i kontrol med, hvordan dit ammeforløb bliver og bryder dig bestemt ikke om at lade tilfældigheder afgøre vigtige områder i dit liv. Det er vigtigt for dig at have konkrete handlemuligheder i enhver situation.


3.


Du har måske / måske ikke erfaring med amning fra tidligere. Måske du har haft en super amning, som du ønsker at gentage. Eller en knap så super amning, som du gerne vil have anderledes denne gang.


Du genkender måske dette


 • At frygte for, hvordan din amning kommer til at gå, fordi du på sidelinjen har været vidne til, at amningen er gået helt i vasken for andre nybagte mødre i dit netværk
 • Måske du endda har oplevet på egen krop at blive ladt i stikken og ende med et svært og hårdt ammeforløb, som du ville ønske, du kunne gøre om
 • Er bekymret for, om du får den hjælp til amningen, som du har brug for efter fødslen
 • Længes efter at være den mor, der bare lykkes med amningen helt fra starten
 • At savne konkret how to viden og skræddersyet rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget

Hvor ville jeg dog ønske...

Faktum er, at amning er naturligt. Men at det er noget, der skal læres af både mor og barn. Og at der er et utal af faktorer, der meget ofte påvirker det naturlige forløb. Faktorer, du som mor ikke nødvendigvis har nogen som helst indflydelse på eller for den sags skyld måske kender, før du står midt i det. Det gælder for eksempel din babys gestationsalder ved fødslen, fødselsvægten samt indgreb og medicin under fødslen, der kan nedsætte din babys parathed til den første amning.


Den sætning, jeg har hørt mest, fra nybagte mødre, hvis amning er gået skævt er: "Hvor ville jeg dog ønske, jeg havde vidst..." og "Hvor ville jeg dog ønske, jeg havde forberedt mig bedre på amningen". 


Men det kommer du IKKE til at sige. Tværtimod!

Du kommer til at føle dig sikker på dig selv og på, hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det og hvornår. Og så snart der dukker den mindste tvivl op, så får du lynhurtig sparring og rådgivning fra en erfaren ammevejleder, der kender dig og dit forløb. Og som har hjulpet hundredevis af andre nybagte mødre før dig.


For amning er ikke bare amning. Der er masser af individuelle forskelle og nuancer, og derfor er det også så vigtigt med skræddersyet og individualiseret rådgiving. Og særligt på et felt, der er så vigtigt. 

Hvad koster forløbet?

Din investering i Klar, Parat, Ammestart forløbet er 6.999 kr

For blot det halve af, hvad en god barnevogn koster, får du altså:


 • Individuel ammeforberedende konsultation online, ca 4-6 uger før din termin
 • 5 trins videokursus "Sådan lægger du din baby korrekt til brystet og opnår en god ammeteknik" (adgang ved tilmelding)
 • Skræddersyet ammekøreplan indenfor 24 timer efter, du har født 
 • Ubegrænset skriftlig support (svar indenfor 24 timer) i hele din babys første leveuge
 • Rådgivning omkring alt lige fra amning, flaskegivning og søvn, til udvikling, døgnrytmer, bleskift og brug af sut
 • Et hjemmebesøg (Storkøbenhavn og Nordsjælland) eller 2 x online konsultationer med hands on ammevejledning i dine egne omgivelser
 • Mulighed for at opgradere dit forløb, således at du får 2 hjemmebesøg og 14 dages ubegrænset support (9.999 kr) 


Har du truffet din beslutning?

Når du har truffet din beslutning om, at dette forløb er sagen for dig, så skal du faktisk bare booke din Ammestart-samtale i en fart. Da forløbet giver dig en eksklusiv adgang til mig, har jeg et meget begrænset antal pladser - for at kunne yde den allerbedste service. Og tilmelding starter altid med en telefonisk Ammestart-samtale, hvor vi forventningsafstemmer og mærker, at kemien er den rette at opstarte vores samarbejde på.


Når du har tilmeldt dig, så er du sikret en plads på forløbet. Uanset om du har termin om 1 eller 4 måneder. Og uanset om du føder lige til din terminsdato, før eller efter, så garanterer jeg, at jeg står klar med din ammekøreplan, lige når du er klar til den. 


Det praktiske


Når du er tilmeldt forløbet, så skal du starte med at downloade og udfylde - eller i hvert fald starte med at udfylde - din ammeønskeseddel. Og så skal du sende mig forslag til en dato for din ammeforberende online-konsultation, som optimalt afholdes 4-6 uger før din termin. 


Du får, med det samme, adgang til video-kurset med 5 trin til at lægge din baby korrekt til brystet. Du bør se kurset flere gange, inden du føder, så er du Klar, Parat til ammestart, når du møder din baby for allerførste gang. Ligesom du også har adgang til alt bonusmateriale i form af Ammeønskeseddel samt diverse guides og e-bøger. 


Når du har født, så er det vigtigt, at du sender mig en mail så hurtigt som muligt med en kort beskrivelse af fødselsforløbet, din babys vægt og med en eller flere små videoer af din baby ved brystet. På baggrund af dette modtager du en skriftlig individualiseret ammekøreplan indenfor 24 timer. 


Herefter har du mulighed for at kontakte mig pr mail / sms, så meget som du har brug for i din babys første leveuge. Jeg svarer dig indenfor 24 timer på. Og når du og din baby er landet hjemme igen efter fødslen, aftaler vi en tid til, at jeg kommer på hjemmebesøg hos jer. Jeg har selvfølgelig min babyvægt med, så vi kan veje din baby, og jeg tjekker din babys tungebånd og trivsel i det hele taget. Og så finpudser vi din amning, øver ammestillinger, du får rådgivning om, hvordan du skaber gode spise- og soverytmer for din baby helt fra starten - samtidig med at du tilgoderser din babys behov for amning. 


Ved tilmelding betaler du 1.000 kr, det resterende beløb betaler du efter din ammeforberedende session.

Hvad nu hvis amningen ikke lykkes alligevel?

Er forløbet så spildt?

Nej! Det er det absolut ikke! Forløbet her giver dig alle de værktøjer og den nærværende og individualiserede vejledning, der skal til for at give din amning de mest optimale betingelser for at lykkes godt og problemfrit. 


Men der kan selvfølgelig være omstændigheder til stede, som gør at amningen ikke lykkes. Omstændigheder som hverken du eller jeg er herre over. Skulle det ske, så bruger du dit forløb til at få den allerbedste overgang til flaskegivning, plan omkring udmalkning eller nedtrapning af mælkeproduktionen, valg af flasker og modermælkserstatning og alt det andet, der følger med.


Og du bruger dit forløb til at få den rådgivning, der sikrer, at du ved med helt usvigelig sikkerhed og ro i maven, at alt er gjort så godt, som det overhovedet kan lade sig gøre. Så du ikke senere er en af de mødre, der siger "hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde vidst"..... 


Jeg er her for dig, uanset hvad! 

Brug for at tale med mig? Udfyld formularen herunder, så vender jeg tilbage til dig i dag