mentorforløb Camilla Kristiansen

Det ultimative 10 ugers forløb for nybagte mødre

Hvad nu hvis....? 

Hvad hvis du fik serveret 10 uger, hvor du har din helt egen jordemoder, ammevejleder, babyekspert og coach lige ved hånden, så du på elegant vis og uden tvivl i dit sind kan hjælpe din baby til at stortrives både fysisk, mentalt og udviklingsmæssigt, Og samtidig arbejder med det bedste materiale indenfor personlig udvikling, så du lærer hvordan du kan sætte (umulige) mål og nå dem, aldrig igen lade dig overvælde af stress og tankemylder, skabe det familie- og arbejdsliv, du ønsker dig. 


Det kan du! 


Chancen er din lige præcis nu. Og findes der noget bedre tidspunkt at komme igang på? Niks! En barselsperiode er det oplagte tidpunkt til at tage et kvantespring og træde ud i vækst. Det er i forvejen en periode, hvor man er åben for forandring, motiveret for at udvikle sig, og rekordmange skifter da også  job efter endt barsel - tilfældigt? Nej, bestemt ikke. Når vi får børn, så skal der ryddes op, prioriteres og tages stilling til, hvilket familieliv, vi ønsker os. Og hvorfor ikke stå stærkt i dig selv og være et sted, hvor du ved, at du har et ubegrænset potentiale at udfolde - fremfor at lade dig begrænse af, hvad du måske lige nu tror, du (IKKE) kan? 


Jeg ville ønske, at jeg havde fået det tilbud for 23 år siden, da jeg skulle være mor for første gang. Hold nu op en forskel, det havde gjort for mig (og for mine børn), hvis jeg havde haft den viden dengang, som jeg har i dag. 

Den varmeste anbefaling

“Camilla har været en kæmpe støtte til os, fra vores baby var en uge gammel. Med den vejledning og redskaber Camilla gav os fra start af, har vi haft et fuldstændig uforstyrret ammeforløb - vores baby lærte teknikken fra start af og har været tryg ved amning fra start af, som har gjort, at vi aldrig har haft forstyrrelser eller dårlige oplevelser og stadig ammer uden problemer efter 7 måneder. Camilla vejledte os ligeledes omkring søvn og rytmer, modning af tarme og trivsel og gav mig som mor tryghed ved at være til rådighed og altid lytte.

Vi har idag en super harmonisk, glad og tryg baby som sover 11-12 timer hver nat og sover trygt om dagen i alle omgivelser, hvilket vi ved, Camilla har været en stor årsag til, ved de redskaber og den tryghed, hun har givet os alle tre fra start af. Vores baby er nu 7 måneder gammel, og Camilla er stadig en kæmpe støtte i diverse overgange, spring og udviking. Min mand siger jævnligt, at han ville ønske, at alle havde en som Camilla, så flere kunne få den dejlige start på familielivet, som vi har haft og har.
Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla som mentor og vejleder både til baby og forældre.”


- Michala Hertzberg Johansen

Tusind tak for de coaching sessioner vi har haft sammen over det sidste stykke tid. Det er vildt, hvor hurtigt du læste mig og kom de lag dybere i min underbevisthed, der gør, at jeg i dag står med mere positive tanker omkring min rolle som ny mor vs. rollerne som karrierekvinde, trænings-Trine og kæreste. Med din hjælp stopper jeg nu op og trækker vejret, beder om hjælp når det er nødvendigt og nyder tiden, jeg står i netop nu meget mere. Jeg er ikke urolig for fremtiden mere og kan være meget mere i nuet, uden at banke mig selv i hovedet over ikke at nå de ting, jeg plejede at nå, inden jeg blev mor. De værktøjer du har givet mig, er nogle jeg kommer til at kunne bruge i mange aspekter af mit liv.

Så ja - tak for dig og tak for de gode snakke vi har haft.

- Trine

Sandheden er

Vi skal finde kraften til forandring i os selv. Du kan forandre dit liv "blot" ved at lære at kontrollere dine tanker og følelser.

Det er simpelt, men det er ikke nemt.


Her er 5 grunde til, hvorfor de fleste mennesker ikke formår at skabe forandring i deres liv:


 1. For det første sætter de de forkerte mål; enten for store eller for små.
 2. De bliver opslugt af daglige trivielle opgaver, som de tror vil få tingene til at ske for dem.
 3. De ignorerer, hvad der i virkeligheden styrer deres resultater.
 4. De tillader frygt og tvivl at snige sig ind i processen
 5. De rykker tilbage til et uinspireret sted, hvor de føler sig trygge: komfortzonen...


Denne cyklus med at opgive sine drømme gør det nemmere og lettere for disse mennesker at opgive deres mål, næste gang de bliver inspireret til at træde ud og handle på noget nyt og anderledes. Men sådan behøver det IKKE at være!

Måske du kender til dette...

Har du mange bekymringer? 


Bekymringer og tanker, der løber løbsk kan i høj grad påvirke vores overskud og livskvalitet. Vi mennesker tænker omkring 60.000 tanker i døgnet, hvoraf de 49.000 som oftest er negative. Og det er rigtigt ærgerligt, fordi de negative tankemønster har stor betydning for, hvordan vores liv udspiller sig. Når vi forventer det værste, så er der nemlig en tendens til, at vi også får det værste - fordi vores tanker i sidste ende skaber vores virkelighed. Livet med en lille baby fører byder ofte på mange nye spørgsmål og bekymringer, men når du lærer at kontrollerer dine tanker bevidst, så bliver du i stand til at slippe dem og istedet være nærværende og i overskud i nuet. Gik fødslen ikke, som du ønskede?


En dårlig fødselsoplevelse kan være noget, der i høj grad sætter spor langt ind i fremtiden og kan føre til følelser som sorg, skyld, skam, magtesløshed og utilstrækkelighed. Ikke ligefrem følelser, der gavner dit humør og dit overskud - men som tværtimod sænker din energifrekvens. Uanset hvad du har oplevet under din fødsel, så er det muligt at komme overens med det og slippe de negative følelser, du måske oplever lige nu, og som måske præger din hverdag rigtigt meget og overskygger glæden ved at være blevet mor. Gik amningen ikke, som du ønskede?


Stortset alle kommende mødre i Danmark har et ønske om at amme deres baby. Alligevel er det et fåtal, der rent faktisk lykkes med at amme fuldt i de 6 måneder, der anbefales. Hvilket betyder at flertallet stopper amningen før, de måske i virkeligheden ønsker det. At stoppe med at amme er, for de fleste, en enormt svær beslutning, uanset hvad årsagen er. Jeg har mødt så mange kvinder, der er stoppet med at amme, fordi de havde uudholdelige smerter under og mellem amningerne og samtidig en baby, der på ingen måde blev mæt af amning - efter at have kæmpet og knoklet i uge- eller månedsvis for at bedre situationen. Og som stadig føler en stor skyld og skam over ikke at amme. Og DET skærer mig i hjertet, for istedet skulle de jo mødes (og møde sig selv!) med omsorg og anderkendelse for at have gjort SÅ meget, selvom det var SÅ svært. At stoppe amning før man ønsker, er næsten altid en sorg og noget, der tager tid at komme overens med. Men det kan lade sig gøre, og jo hurtigere du når til at acceptere det, der er og vende de negative følelser til positive, jo hurtigere vil du være i ro, balance og overskud igen. Føler du dig forkert eller ubekvem i rollen som mor?


At blive mor er en helt ny rolle i dit liv, og det er klart, at det kan tage lidt tid at vænne sig til at være nogens mor! For nogle kvinder går det bare nemt og let og føles helt naturligt. Og for andre føles det, som om man virkelig er på udebane, og som om at alle andre har meget bedre styr på det, end man selv har. (Sådan havde jeg det selv, da jeg fik mit første barn!). Det kan give en følelse af at være lidt ved siden af sig selv, af at være enormt følsom for andre menneskers meninger og kommentarer om det, man gør og en følelse af at savne sit "gamle" og mere velkendte liv. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så skal du vide, at du ikke er alene om det! Og du ER en god mor for dit barn. I et mentorforløb kommer vi til at arbejde med dit nye selvbillede som mor, så du kommer til at stå stærkt og sikkert i dit eget lys og bliver 100% bekvem og tryg i din nye rolle. 


Er du overvældet i din nye hverdag, hvor der mangler struktur og forudsigelighed?


Hvis du er ligesom mig, så kan du bedst lide at have styr på alting. At være velforberedt og sikre dig, at livet ikke byder på (for mange) uforudsigelige overraskelser. Og det er lige netop noget, der kan være en udfordring med en lille baby i huset. For livet med en baby er svært at planlægge og strukturere (i hvert fald fuldstændigt). Bedst som man troede, at man skulle sove, så vågner baby og er klar til at holde "nattefest". Og bedst som man var på vej i bad, så kalder baby på mad. Og så gik der måske pludselig en hel dag, uden at man nåede længere.... Måske du føler, at du er "på" og igang hele døgnet rundt, men helt uden selv at have nogen form for styring på, hvad der foregår. Og det kan føles meget overvældende og uoverskueligt og tage overskuddet helt fra én. Hvis du føler dig overvældet, så skal vi have fokus på at afhjælpe det kaos, du oplever indeni. For når der er ro indeni, så kommer det hurtigt til at afspejle sig i den ydre virkelighed, og så bliver din hverdag pludselig en helt anden! 

Få mere glæde og overskud


Til at være den mor, du ønsker at være og bare nyde livet med din lille baby

Opleve indre ro og balance


Og stå stærkt og sikkert i dit eget lys. Være selvsikker og upåvirkelig af, hvad andre omkring dig siger og tænker. 

Udleve dit fulde potentiale


Du kan blive, gøre og opnå alt, hvad du ønsker, når du lærer at leve indefra og ud i en høj energifrekvens.

Forløbet er for dig, der vil elske at

Kontrollere dine tanker og følelser 


Sig farvel til bekymringer og byd kærlig og positiv tænkning velkommen.

Få bedre forhold til dig selv og andre


Al forandring starter med os selv. Kærlighed og harmoni kommer indefra og påvirker vores ydre verden.

Lære at sætte sunde grænser


Du skal ikke sætte grænser for andre - men for dig selv. Du er din egen bedste ven, og du må lære altid at have din egen ryg. 

Lære at acceptere det, du ikke kan ændre


At se læringen og potentialet i enhver udfordring, uanset hvad den er. 

Forbedre dit selvbillede


Dit selvbillede afgør, hvor godt du selv synes, at du fortjener at have det. Når du skaber et nyt selvbillede, så kan du nå helt nye højder i dit liv. 

Være din egen bedste ven


Og vide, at du altid taler pænt til og om dig selv og altid bakker dig selv op.  

Hvordan fungerer det?


Detaljeret studieplan


Du har adgang til 10 videomoduler skabt af Anders Hansen, der fungerer som det grundlæggende materiale til programmet. Modulerne frigives uge for uge, så du har tid til at lære, implementere og internalisere materialet gradvist som du gennemgår programmet.


Ugentlig 1:1 coaching


Hver uge mødes vi på Zoom for at dykke dybere ned i ugens modul og i, hvordan din udvikling og brug af materialet skrider frem. Samtidig med at optimerer på amning, søvn, dit barns udvikling eller hvad der nu er behov for - du må spørge om alt! Vi mødes ialt 10 gange,


On-demand coaching


Du har direkte adgang til mig via mail, så du altid har mulighed for at stille spørgsmål om materialet eller din process. 


Livstidsadgang


Efter din programdeltagelse slutter, vil du fortsat have adgang til alle 10 moduler, så du kan gennemgå programmet igen og igen for at holde din udvikling ved lige. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at supplere med 1:1 coaching / amme- / babyhjælp efter de 10 uger.

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Jeg er selv gået vejen


Jeg ved, hvordan er at føle sig fastlåst, at have mod på store forandringer, men samtidigt frygte det næste store skridt, for hvad nu hvis..... En følelse, der længe holdt mig i fast et sted i livet, der absolut ikke var godt for mig. 


Men jeg ved også, at frygten altid står på den anden side af friheden, at det er to kræfter, der trækker os i hver sin retning hele tiden. Og jeg ved, hvordan det føles endelig at bryde gennem frygtmuren på trods af følelsen - og opleve at træde ud i vækst fremfor at lade mig styre af frygt. Det har jeg nemlig lært gennem Masterclass-programmet. 


Da jeg begyndte at forstå, at vi mennesker selv skaber vores egen virkelighed indefra gennem vores tanker og følelser, var der en masse brikker, der faldt på plads for mig. Pludselig gav alting mening. Og pludselig var der håb og muligheder, uanset hvordan de ydre omstændigheder så ud. 


I min jagt efter indsigter, viden og ønsket om at mestre de færdigheder, som jeg godt vidste, ville ændre mit liv - men ikke vidste hvordan jeg skulle bruge - mødte jeg Illusionist og Change-Maker, Anders Hansen. Jeg var mildest talt skeptisk i starten. Var det ikke næsten for godt til at være sandt? Samtidig med, at alt hans undervisning ræsonnerede dybt i mig. Jeg tog beslutningen om at deltage i Masterclass-forløbet og om at gøre det ordentligt, og jeg overgav mig i tillid til processen og til en mentor, der selv lever sit materiale.  Og efterhånden som jeg har brugt det, han underviser i, er livet blevet mere og mere magisk.


Derfor brænder også for at dele dette materiale, så endnu flere kan få glæde af det. Og som Real Magic Coach er jeg nu gået sammen med min ven og mentor om at udbyde dette program, der har ændret min egen verden og har skabt mere frihed i mit liv end nogensinde før!

Mød min mentor Anders Hansen


"Med en livslang historie i illusionens kunst ved jeg om nogen, hvordan dine øjne og ører kan bedrage dig. Når du begynder at forstå, at der er mere i denne verden, end hvad dine fysiske sanser opfanger og justere dig selv efter de universelle love, kan du begynde at leve et virkelig magisk liv med bevidst skabelse. Jeg skabte Real Magic Masterclass for at hjælpe alle interesserede med at gøre præcis det. Jeg har set dette materiale hjælpe utallige mennesker med at give slip på gamle begrænsende overbevisninger, tjene flere penge, udvikle blomstrende forhold og leve lykkeligere og mere fyldestgørende liv. I dag er Camilla og jeg her for at give dig muligheden for at gøre det samme."


- Anders

Anders Hansen / Bob Proctor

Anders Hansen og Bob Proctor

Når du afslutter ​​forløbet vil du ...


 • forstå, hvordan du kontrollerer dine tanker, følelser og handlinger, og du har sat dig selv i førersædet som skaberen af ​​din virkelighed.


 • vide præcis, hvordan du sætter og opnår ethvert mål, du ønsker, uanset hvor umuligt det end måtte synes.


 • være udstyret med værktøjerne til at identificere negative paradigmer og overbevisninger og hurtigt ændre din vibration.


 • ikke længere være styret af ydre omstændigheder og mennesker.


 • begynde at skabe et liv, der er et autentisk udtryk for dine drømme og ønsker.


 • være fyldt op med selvtillid i form af dit nye forbedret selvbillede og det, du er i stand til.


 • se ud over dine fysiske sanser og bruge Real Magic værktøjerne til at skabe et liv, du ikke behøver en ferie fra.Er du klar?

Oversigt over modulerne 


Modul 1: Overvind illusionen om ​​virkelighed


I dette modul vil du lære mere om, hvordan du har levet i reaktionstilstand, så omverdenen kan diktere dine resultater. I modul 1 nedbryder vi illusionerne om vores fysiske virkelighed og tager et dybere kig på vores mentale værktøjer, der er tilgængelige for os, som kan flytte dig ud af en reaktionstilstand og ind i en skabelsestilstand.


Modul 2: Teknisk umulige mål


Earl Nightingale definerede succes som den progressive realisering af et værdigt ideal. Med andre ord, hvis du ved, hvor du vil hen, og du kontinuerligt bevæger dig i den retning, er du succesfuld. I modul 2 bliver vi klar over vores inderste ønsker og lærer at sætte værdige mål.


Modul 3: Opdag hvem du virkelig er


De fleste mennesker har ingen idé om, hvordan sindet fungerer, hvilket ikke er overraskende taget i betragtning af at vi aldrig får undervisning om sindet i skolen. Når du har et klart billede af dit sind, og hvordan det fungerer, vil du begynde at udnytte det uendelige potentiale, der allerede findes inden i dig.


Modul 4: Magien i et godt selvbillede


Du kan ikke overvinde dit selvbillede. I modul 4 identificerer vi de negative overbevisninger, der har holdt dig tilbage og bytter dem ud med nye positive overbevisninger, der tjener og understøtter dit højeste potentiale. Du lærer at udvikle selvtillid og tro på dig selv.


Modul 5: Illusionen om ​​frygt


Frygt, især frygten for at fejle, holder dig fastlåst, hvor du er. I modul 5 identificerer vi den frygt, der har forhindret dig i at forfølge dine drømme, som har fastholdt dig i komfort og overensstemmelse. Du vil lære, hvordan du bliver ven med din frygt og bryder med frygtens kontrol over dig.


Modul 6: Illusionen om viden


Vores vaner afspejler vores viden og bevidsthedsniveau. At vide, men ikke handle, er ikke at vide. I modul 6 lukker vi afstanden mellem det, du ved, du bør gøre, og hvad du faktisk gør, så du opnår produktivitet og effektivitet i alle områder af dit liv.


Modul 7: Illusionen om ​​tid


Dette modul vil forandre dit perspektiv på tid. Du vil ikke længere være blandt dem, som ønsker, at de havde flere timer i døgnet. Vi har alle de samme timer til rådighed, men alligevel er nogle mennesker vildt produktive, mens andre ikke når halvdelen af det, de skal. Hvorfor? Vi lærer at stoppe med at kontrollere tid og i stedet begynde at kontrollere og prioritere aktiviteter.


Modul 8: Afsløring af den vigtigste hemmelighed 


I uge 8 fokuserer vi på at stoppe med at tillade omstændigheder, begivenheder og andre mennesker at definere dine resultater, og du skal lære at kommunikere med din underbevidsthed samt anvende den vigtigste hemmelighed bag succes. Du vil lære, hvordan du tilpasser dig dine ønsker og tillader dig selv at modtage svar, gennembrud, løsninger, indsigt og inspiration.


Modul 9: Magien i at skabe mere


Langt størstedelen af os har for vane at skære ned på kvalitet, når ting bliver svære, og vi er overbeviste om, at vi skal tjene mere for at have mere. I modul 9 vil du lære, hvordan du skaber rigdom og overflod indefra, så det manifesterer sig i din ydre fysiske virkelighed. Lær, hvordan sand rigdom skabes, og hvordan du bliver ét med overflod.


Modul 10: Dit kvantespring venter


Du vil navigere gennem de sidste udfordringer på din nye vej, og du vil have brug for støtte i den nye fremtid, der venter dig. Du lærer om Mastermind opkald, hvor alle deltagere indgår aftaler med hinanden omkring håndgribelige handlingstrin. Du forpligter dig selv til din egen udvikling på opkaldet.


Du vil modtage

Forløbet her er et 10-ugers intensivt coachingprogram, der giver dig 1:1 support for at hjælpe dig med at nå dine specifikke mål på en måde, der passer ind i din hverdag.

Video-moduler

10 ugentlige moduler video-moduler med undervisning af Anders Hansen.

1:1 Coaching og forældrerådgivning

10 x 60 minutters 1:1 coaching online ved Camilla, hvor vi stiller skarpt på ugens modul, på din udviklingsprocess og på din babys trivsel og behov.

Digitale arbejdsark

Til download, som giver dig mulighed for at dykke endnu dybere ned i materialet og arbejde målrettet med dig selv.

Bonus-mediation

Morgen- og aftenmeditationer, der præger din underbevidsthed til bedre resultater og til at nå dit mål. 

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Camilla Kristiansen
Jordemoder & Coach


Camilla har mange års erfaring med at hjælpe nybagte familier til en god start på amning, trivsel hos baby, søvn og døgnrymte samt udvikling. Og har samtidig indgående viden om, hvordan sindet fungerer og hvordan vi lærer at skabe vores egen virkelighed indefra - fremfor at lade vores virkelighed definere af, hvad der foregår omkring os (hvad der lige nu ER, og som vi ønsker at ændre).


Læs mere om Camilla her