Real Magic Masterclass

Masterclass

Slip ​​dit sande potentiale løs

Har du en drøm om noget større?

Er det dig?


Du føler et kald dybt i din sjæl efter noget mere.


Din mavefornemmelse siger dig, at dit liv kunne være noget andet, noget helt anderledes, hvis bare du kunne få et skub i den rigtige retning…


Måske er du træt af at føle dig utilstrækkelig? Træt at at længes efter mere? Træt af at vågne uden energi? 


Du er klar til at stoppe med at leve efter andres forventninger til dig. Du er klar til endelig at begynde at leve livet fuldt ud. Du er klar til at træde ind i det liv, du fortjener.


Du ved nu, at der er mere til denne verden, og du er klar til at overvinde alle illusionerne, der har overbevist dig om andet.


Hvis ​​ovenstående udsagn beskriver DIG….


Så er du uden tvivl landet her på min side af en grund.

Sandheden er....

Vi skal finde kraften til forandring i os selv. Du kan forandre dit liv "blot" ved at lære at kontrollere dine tanker og følelser.

Det er simpelt, men det er ikke nemt.


Her er 5 grunde til, hvorfor de fleste mennesker ikke formår at skabe forandring i deres liv:


 1. For det første sætter de de forkerte mål; enten for store eller for små.
 2. De bliver opslugt af daglige trivielle opgaver, som de tror vil få tingene til at ske for dem.
 3. De ignorerer, hvad der i virkeligheden styrer deres resultater.
 4. De tillader frygt og tvivl at snige sig ind i processen
 5. De rykker tilbage til et uinspireret sted, hvor de føler sig trygge: komfortzonen...


Denne cyklus med at opgive sine drømme gør det nemmere og lettere for disse mennesker at opgive deres mål, næste gang de bliver inspireret til at træde ud og handle på noget nyt og anderledes. Men sådan behøver det IKKE at være!

Hvad nu hvis....

... du vågnede op hver morgen fuld af energi og klar til at bruge endnu en dag på at forfølge et meningsfuldt mål, der inspirerer dig og giver dig glæde...

… du gjorde det til en vane at acceptere de ting, der skræmmer dig, men ikke lade det stoppe dig fra at handle på dine drømme og ønsker…

… du fik tændt op for en flamme af selvmotivation, som ikke kan slukkes igen…

Blot ved at tage dig tid til at overveje og opdage, hvem du i virkeligheden er? Masterclass-forløbet hjælper dig med at opnå alt dette og mere til!

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Jeg er selv gået vejen


Jeg ved, hvordan er at føle sig fastlåst, at have mod på store forandringer, men samtidigt frygte det næste store skridt, for hvad nu hvis..... En følelse, der længe holdt mig i fast et sted i livet, der absolut ikke var godt for mig. 


Men jeg ved også, at frygten altid står på den anden side af friheden, at det er to kræfter, der trækker os i hver sin retning hele tiden. Og jeg ved, hvordan det føles endelig at bryde gennem frygtmuren på trods af følelsen - og opleve at træde ud i vækst fremfor at lade mig styre af frygt. Det har jeg nemlig lært gennem Masterclass-programmet. 


Da jeg begyndte at forstå, at vi mennesker selv skaber vores egen virkelighed indefra gennem vores tanker og følelser, var der en masse brikker, der faldt på plads for mig. Pludselig gav alting mening. Og pludselig var der håb og muligheder, uanset hvordan de ydre omstændigheder så ud. 


I min jagt efter indsigter, viden og ønsket om at mestre de færdigheder, som jeg godt vidste, ville ændre mit liv - men ikke vidste hvordan jeg skulle bruge - mødte jeg Illusionist og Change-Maker, Anders Hansen. Jeg var mildest talt skeptisk i starten. Var det ikke næsten for godt til at være sandt? Samtidig med, at alt hans undervisning ræsonnerede dybt i mig. Jeg tog beslutningen om at deltage i Masterclass-forløbet og om at gøre det ordentligt, og jeg overgav mig i tillid til processen og til en mentor, der selv lever sit materiale.  Og efterhånden som jeg har brugt det, han underviser i, er livet blevet mere og mere magisk.


Derfor brænder også for at dele dette materiale, så endnu flere kan få glæde af det. Og som Real Magic Coach er jeg nu gået sammen med min ven og mentor om at udbyde dette program, der har ændret min egen verden og har skabt mere frihed i mit liv end nogensinde før!

Mød min mentor Anders Hansen


"Med en livslang historie i illusionens kunst ved jeg om nogen, hvordan dine øjne og ører kan bedrage dig. Når du begynder at forstå, at der er mere i denne verden, end hvad dine fysiske sanser opfanger og justere dig selv efter de universelle love, kan du begynde at leve et virkelig magisk liv med bevidst skabelse. Jeg skabte Real Magic Masterclass for at hjælpe alle interesserede med at gøre præcis det. Jeg har set dette materiale hjælpe utallige mennesker med at give slip på gamle begrænsende overbevisninger, tjene flere penge, udvikle blomstrende forhold og leve lykkeligere og mere fyldestgørende liv. I dag er Camilla og jeg her for at give dig muligheden for at gøre det samme."


- Anders

Anders Hansen / Bob Proctor

Anders Hansen og Bob Proctor

Hvordan fungerer det?


Detaljeret studieplan


Du har adgang til 10 videomoduler skabt af Anders Hansen, der fungerer som det grundlæggende materiale til programmet. Modulerne frigives uge for uge, så du har tid til at lære, implementere og internalisere materialet gradvist som du gennemgår programmet.


Ugentlig 1:1 coaching


Hver uge mødes vi på Zoom for at dykke dybere ned i ugens modul og i, hvordan din udvikling og brug af materialet skrider frem. Jeg deler min fortolkning af hvert modul, mine personlige indsigter, hvordan jeg arbejder med dem. Vi mødes ialt 12 gange, da vi har en coachingsession, inden du starter på første modul og en afsluttende session ca 4 uger efter programmets afslutning. 


On-demand coaching


Du har direkte adgang til mig via mail, så du altid har mulighed for at stille spørgsmål om materialet eller din process. 


Livstidsadgang


Efter din programdelagelse slutter vil du fortsat have adgang til alle 10 moduler, så du kan gennemgå programmet igen og igen for at holde din udvikling ved lige. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at supplere med 1:1 coaching i et mentorforløb efter de 10 uger.

Masterclass er for alle, der ønsker at arbejde målrettet med personlig udvikling og bedre resultater i livet - men fungerer særligt godt for denne gruppe mennesker

Personer, der har et brændende ønske om at skabe store forandringer og gå efter deres ideer i deres liv og leder efter en trin-for-trin vej + støttende miljø for at hjælpe med at få dem derhen.

Oversigt over modulerne i Real Magic Masterclass

Modul 1: Overvind illusionen om ​​virkelighed


I dette modul vil du lære mere om, hvordan du har levet i reaktionstilstand, så omverdenen kan diktere dine resultater. I modul 1 nedbryder vi illusionerne om vores fysiske virkelighed og tager et dybere kig på vores mentale værktøjer, der er tilgængelige for os, som kan flytte dig ud af en reaktionstilstand og ind i en skabelsestilstand.


Modul 2: Teknisk umulige mål


Earl Nightingale definerede succes som den progressive realisering af et værdigt ideal. Med andre ord, hvis du ved, hvor du vil hen, og du kontinuerligt bevæger dig i den retning, er du succesfuld. I modul 2 bliver vi klar over vores inderste ønsker og lærer at sætte værdige mål.


Modul 3: Opdag hvem du virkelig er


De fleste mennesker har ingen idé om, hvordan sindet fungerer, hvilket ikke er overraskende taget i betragtning af at vi aldrig får undervisning om sindet i skolen. Når du har et klart billede af dit sind, og hvordan det fungerer, vil du begynde at udnytte det uendelige potentiale, der allerede findes inden i dig.


Modul 4: Magien i et godt selvbillede


Du kan ikke overvinde dit selvbillede. I modul 4 identificerer vi de negative overbevisninger, der har holdt dig tilbage og bytter dem ud med nye positive overbevisninger, der tjener og understøtter dit højeste potentiale. Du lærer at udvikle selvtillid og tro på dig selv.


Modul 5: Illusionen om ​​frygt


Frygt, især frygten for at fejle, holder dig fastlåst, hvor du er. I modul 5 identificerer vi den frygt, der har forhindret dig i at forfølge dine drømme, som har fastholdt dig i komfort og overensstemmelse. Du vil lære, hvordan du bliver ven med din frygt og bryder med frygtens kontrol over dig.


Modul 6: Illusionen om viden


Vores vaner afspejler vores viden og bevidsthedsniveau. At vide, men ikke handle, er ikke at vide. I modul 6 lukker vi afstanden mellem det, du ved, du bør gøre, og hvad du faktisk gør, så du opnår produktivitet og effektivitet i alle områder af dit liv.


Modul 7: Illusionen om ​​tid


Dette modul vil forandre dit perspektiv på tid. Du vil ikke længere være blandt dem, som ønsker, at de havde flere timer i døgnet. Vi har alle de samme timer til rådighed, men alligevel er nogle mennesker vildt produktive, mens andre ikke når halvdelen af det, de skal. Hvorfor? Vi lærer at stoppe med at kontrollere tid og i stedet begynde at kontrollere og prioritere aktiviteter.


Modul 8: Afsløring af den vigtigste hemmelighed 


I uge 8 fokuserer vi på at stoppe med at tillade omstændigheder, begivenheder og andre mennesker at definere dine resultater, og du skal lære at kommunikere med din underbevidsthed samt anvende den vigtigste hemmelighed bag succes. Du vil lære, hvordan du tilpasser dig dine ønsker og tillader dig selv at modtage svar, gennembrud, løsninger, indsigt og inspiration.


Modul 9: Magien i at skabe mere


Langt størstedelen af os har for vane at skære ned på kvalitet, når ting bliver svære, og vi er overbeviste om, at vi skal tjene mere for at have mere. I modul 9 vil du lære, hvordan du skaber rigdom og overflod indefra, så det manifesterer sig i din ydre fysiske virkelighed. Lær, hvordan sand rigdom skabes, og hvordan du bliver ét med overflod.


Modul 10: Dit kvantespring venter


Du vil navigere gennem de sidste udfordringer på din nye vej, og du vil have brug for støtte i den nye fremtid, der venter dig. Du lærer om Mastermind opkald, hvor alle deltagere indgår aftaler med hinanden omkring håndgribelige handlingstrin. Du forpligter dig selv til din egen udvikling på opkaldet.

Når du afslutter ​​Real Magic Masterclass vil du ...


 • forstå, hvordan du kontrollerer dine tanker, følelser og handlinger, og du har sat dig selv i førersædet som skaberen af ​​din virkelighed.


 • vide præcis, hvordan du sætter og opnår ethvert mål, du ønsker, uanset hvor umuligt det end måtte synes.


 • være udstyret med værktøjerne til at identificere negative paradigmer og overbevisninger og hurtigt ændre din vibration.


 • ikke længere være styret af ydre omstændigheder og mennesker.


 • begynde at skabe et liv, der er et autentisk udtryk for dine drømme og ønsker.


 • være fyldt op med selvtillid i form af dit nye forbedret selvbillede og det, du er i stand til.


 • se ud over dine fysiske sanser og bruge Real Magic værktøjerne til at skabe et liv, du ikke behøver en ferie fra.Er du klar?

Du vil modtage

Real Magic Masterclass er et 10-ugers intensivt coachingprogram, der giver dig 1:1 support for at hjælpe dig med at nå dine specifikke mål på en måde, der passer ind i din hverdag.

Video-moduler

10 ugentlige moduler video-moduler med undervisning af Anders Hansen.

1:1 Coaching

12 x 60 minutters 1:1 coaching online ved Camilla, hvor vi stiller skarpt på ugens modul og på din udviklingsprocess. 

Digitale arbejdsark

Til download, som giver dig mulighed for at dykke endnu dybere ned i materialet og arbejde målrettet med dig selv.

Bonus-mediation

Morgen- og aftenmeditationer, der præger din underbevidsthed til bedre resultater og til at nå dit mål. 

Er Masterclass noget for dig?