Powerforløb for jordemoderstuderende

Bliv designer af dit eget liv og bring din unikhed frem

Tvivler du indimellem på dig selv?


Føler du dig usikker og presset? Tvivler du på dig selv? På om du er god nok? Dygtig nok? På om du kan klare presset i skoleperioderne - og i praktikken? Er du overvældet over, hvor meget du skal nå at lære på kort tid? Mærker du knuden i maven? 


Samtidig med at du er dybt taknemmelig over at være kommet ind på en uddannelse, der er de færrest forundt. Får lov at arbejde i et fag, der på alle måder er FOR VILDT!


Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er dette forløbet for DIG! 


Når jeg bliver jordemoder... Så vil jeg være sød ved de studerende! 


Sådan var samtalerne ofte blandt mine studie-kammerater og mig, når vi var i praktik. De fleste jordemødre var jo heldigvis søde, men vi studerende følte os alligevel enormt sårbare og under et stort pres om altid at skulle præstere. Værst var det for de studerende, der havde mange skiftende jordemødre og derfor manglede kontinuitet og tryghed under uddannelsen. Manglede følelsen af, at blive løftet og støttet lige der, hvor man var. 


Dertil kom presset i skoleperioderne med lange skoledage, lang transporttid for mange studerende og en forventning om et højt niveau af forberedelse til undervisningen. Jeg husker tydeligt min egen forbløffelse på min første dag som jordemoderstuderende - her fik vi at vide, at skoledagene ville være fra ca kl 8-15 mandag til fredag. Og underviserne forventede at vi brugte ca 1,5 time på forberedelse pr undervisningstime.... (Jeg indrømmer det, jeg kørte fortvivlet hjem den dag, da jeg på ingen måde kunne overskue, hvordan jeg skulle få det regnestykke til at gå op, som mor til en 1-årig og med 2 timers transporttid hver dag). 


Selvom det er mange år siden, så husker jeg tydeligt, hvordan det var - både helt fantastisk selvfølgelig. Men på nogle måder også svært. Svært at finde sin plads i hospitalets hieraki, svært at affinde sig med (også) at lave fejl og svært at balancere studie og familieliv / fritid. Derfor er det mig en kæmpestor glæde, at jeg nu kan tilbyde dig dette fantastiske Powerforløb for jordemoderstuderende, som jeg selv ville have elsket dengang! 


Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Powerforløbet består af 3 online-moduler og forløber over 3 uger. Når du tilmelder dig forløbet, så får du med det samme adgang til Modul 1 både på video og som lydfil, så du kan bruge det format, der passer dig allerbedst. Derudover får du adgang til din arbejdsbog, som indeholder materiale til alle 3 moduler.

 

Herefter frigives et nyt modul hver uge. Alle moduler findes på video og lydfil. Lydfilen kan du downloade til din computer, tablet eller telefon, så du kan genhøre modulerne på gåturen, cykelturen, mens du gør rent, handler ind eller lignende.

Jeg vil anbefale, at du genhører modulerne så ofte, som du overhovedet kan nå. 


Der er nemlig forskel på at have hørt noget en gang og så for alvor at have lært det. Læring er det, der sker, når du begynder at mærke og se en forandring i dit liv. Når du aktivt bruger de værktøjer og den viden du får til at skabe forvandling for dig selv.


Til hvert modul er der øvelser, som jeg forventer, du tager alvorligt og udfører med omhu. Hvis du skal se nye resultater i dit liv, så kræver det, at du gør bestemte ting på bestemte måder - hver dag!

Handling skaber forvandling, og det er dine handlinger, der kommer til at ændre din måde at tænke på, give dig kontrol over dine følelser og din adfærd. Lader dig holde fokus og nærvær i nuet og slippe bekymringer og tankemylder. Skaber mere tid i hverdagen og giver dig plads til ægte pauser og til at balancerer studie og fritid på en måde, der giver ro og overskud. 


Hvad kan du forvente af forløbet?

Powerforløb for jordemoderstuderende

Modul 1


Hvem er du?


I modul 1 lærer du, hvem du i virkeligheden er, og du lærer, hvordan dit sind fungerer. Denne læring er helt afgørende i dit arbejde med din egen udvikling.


Mange mennesker lever ubevidst efter begrænsende overbevisninger, de har med sig helt fra barndommen. Og som i høj grad definerer de vanemæssige adfærd, de har og de resultater, de opnår (eller ikke opnår) i livet. 


Men det er slut nu. For her i modulet får du lige præcis den viden, du har brug for om, hvordan dit sind fungerer, så du, ved hjælp af simple redskaber, bliver i stand til at omskrive de gamle "sandheder", som ikke (længere) gavner dig, men som blot holder dig nede og holder dig i tanke- og adfærdsmønstre, som du har brug for at slippe for at skabe din egen fantastiske virkelighed. 

Modul 2


Din attitude betyder alt


I modul 2 tager vi for alvor fat på begrebet ATTITUDE. For din attitude overfor andre, overfor dig selv og overfor livet er fuldstændigt afgørende for, hvad du tiltrækker og hvilken energi du bringer i cirkulation. 


Som studerende kan man nemt komme til at føle sig som "yngste-manden", særligt i praktikkerne. Som den der ikke ved noget, har brug for hjælp, ikke kender de andre og måske ikke rigtigt hører til. Og det er følelser, der bestemt ikke gavner dig men tværtimod trækker dig ned i energi og humør - og dermed også i din adfærd, 


Følg godt med i modul 2, hvor du lærer at sænke skuldrene, rette ryggen og finde din egen unikhed frem, så du kan gå ud i verden med en fantastisk attitude, der efterlader dig og alle, du møde i højt humør og overskud. 

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen
Powerforløb for jordemoderstuderende

Modul 3


Erstat travlhed med produktivitet og overskud


Føler du dig overvældet over alt det. du skal nå? Og har du altid dårlig samvittighed, fordi du føler, at du burde læse mere, forberede dig mere, er for lidt sammen med din familie og dine venner? Det var i høj grad de følelser, jeg havde som jordemoderstuderende. Jeg glemte helt at nyde livet og glæde mig over alt det, jeg nåede....


I modulet her får du mine yndlingsværktøjer til at styrke dit fokus og komme mere tilstede i nuet. En følelse, der giver en høj grad af lykke og tilfredshed. Og ikke mindst lærer du, hvordan du er produktiv i stedet for travl, hvordan du prioriterer din tid og skaber plads til mere af det, du savner tid til i hverdagen - og plads til ægte pauser og selvkærlighed. 

Du får

Video-moduler

Alle 3 moduler på video, som du kan se så ofte, du har lyst. Der frigives et nyt modul hver uge.

Virtuel arbejdsbog

Du får din virtuelle arbejdsbog på pdf, som du kan printe og tage noter i. Og du kan genlæse den, så ofte som du ønsker. 

Lydfiler

Alle moduler kan streames eller downloades som lydfiler, du kan lytte til, når du er på farten for at skabe maksimal fleksibilitet.

Øvelser

I hvert modul får du konkrete øvelser, som du arbejder videre med mellem modulerne for størst muligt udbytte af forløbet. 

Hvad koster forløbet?

Forløbet koster kun 299 kr 

Jeg forventer selvfølgelig, at du udelukkende tilmelder dig programmet, hvis du for alvor er klar til at arbejde med dig selv og integrere de principper og øvelser, som du får serveret på et sølvfad her.


Til gengæld tilbyder jeg pengene tilbage garanti indenfor den første uge efter køb, hvis du, mod forventning, ikke bryder dig om programmet.