Mentorforløb for jordemødre

Coaching for jordemoderstuderende

Få hjælp til at skabe forandring, der fryder dig

Coaching kan bestå af en eller flere coachingsessioner med Camilla. Det vil altid være din specifikke situation, dine behov og ønsker, der er i fokus under forløbet. Længere nede på siden kan du læse mere om, hvornår et forløb vil være en oplagt hjælp for dig. Vores coaching-sessions foregår altid online, så vi kan mødes, uanset hvor du bor! 

Har du tankemylder og bekymringer? 


Bekymringer og tanker, der løber løbsk kan i høj grad påvirke vores overskud og livskvalitet. Vi mennesker tænker omkring 60.000 tanker i døgnet, hvoraf de 49.000 som oftest er negative. Og det er rigtigt ærgerligt, fordi de negative tankemønster har stor betydning for, hvordan vores liv udspiller sig. Når vi forventer det værste, så er der nemlig en tendens til, at vi også får det værste - fordi vores tanker i sidste ende skaber vores virkelighed. Måske du tvivler på dig selv og føler dig presset på dit studie. Heldigvis er det altid muligt at ændre vores tankemønstre, og coaching er oplagt til at få dig i mål med det. Og når du lærer at mestre tankens kraft, så vil du bevæge dig mod trivsel og overskud med lynets hast. Har du en følelse af at sidde fast i livet?


Oplever du en følelse af fastlåsthed i dit liv? Og ønsker du mere af livet, men har svært ved at se, hvordan du skal kunne ændre det? Det kan være, at du sidder med en drøm men tænker, "jeg kan jo ikke, fordi....". Når vi føler os fastlåst i livet, så er vi i høj grad under påvirkning af de (ubevidste) overbevisninger og tankemønstre, vi har med os i bagagen helt fra vores barndom og af vores selvbillede. Her er et mentorforløb oplagt til både at hjælpe dig med at afklare, hvad det er, du drømmer om, samt hvilken følelse, din drøm repræsenterer for dig - handler det i virkeligheden om noget helt andet?  Men især også til at afdække og overskrive de begrænsende overbevisninger og det selvbillede, du har med dig, som lige nu forhindrer dig i at gå efter det, du virkelig brænder for. Coaching kan give dig det skub og de redskaber, du har brug for til at sætte din indre styrke og visdom fri, så du kan udleve dit uendelige potentiale. Oplever du ambivalens eller utilfredshed med dit arbejdsliv?


Hvis du oplever ambivalens eller utilfredshed med dit arbejdsliv, så er det på høje tid at få gjort noget ved det! For det er simpelthen ikke meningen, at du skal bruge 1/3 af de bedste timer af  livet på at lave noget, du ikke absolut elsker. Prøv at tænke tilbage på den følelse, du havde i kroppen, den dag du blev optaget på Jordemoderskolen. Og sammenlign så med den følelse, du har nu. Hvis der er langt imellem de to, så vil jeg klart anbefale mit 10 ugers forløb, hvor vi sammen får afdækket, hvad din ambivalens eller utilfredshed helt præcist handler om, samt hvor du eventuelt går på kompromis med dine egne værdier. Derigennem sætter vi fokus på en konkret plan for dit fremtidige arbejdsliv og arbejder med redskaber, så du atter kan opleve dit hjerte synge for det vigtige arbejde, du gør.Føler du dig træt og udbrændt?


Udbrændthed er en følelse af at være mentalt, fysisk og / eller følelsesmæssigt nedslidt og kommer ofte af at være i en udfordrende og krævende arbejdssituation i en længere periode. Udbrændthed kan også være et resultat af, at hverdagens udfordringer (udover arbejdet) overstiger de handlemuligheder, man har. Jeg har selv haft perioder i mit liv, hvor jeg følte mig mere træt, når jeg vågnede om morgenen, end jeg var, når jeg gik i seng. Hvor jeg sad i bilen på vej til arbejdet og overvejede, om jeg kunne lukke øjnene et øjeblik, mens jeg holdt for rødt lys. Det var i perioder, hvor jeg i høj grad måtte overpræstere på mit arbejde - men med en følelse af, at mit bedste aldrig var godt nok. Det er en meget usund tilstand at være i og kan føre til regulær stress og depression, hvis ikke man sætter hurtigt ind. I coachingen har vi især fokus på at skabe indre ro og balance og på, at du lærer at blive din egen bedste ven og sætte sunde grænser for dig selv. Vi arbejder også aktivt på at forbedre dit selvbillede, som er af afgørende betydning i forhold til, hvordan du selv og andre behandler dig. 


Ønsker du dig MERE af livet, end du oplever lige nu?


Måske du går med en drøm i maven om at opnå mere eller andet i dit liv, end det du oplever lige nu. Det kan være, du drømmer om et andet arbejdsliv, bedre parforhold, et mere harmonisk familieliv, en sundere livsstil, at opnå din drømme-vægt eller noget helt andet. Og måske du tænker, "jeg kan jo ikke, fordi..." Men det er ikke sandheden, at du ikke kan. Det er dine ubevidste og begrænsende overbevisninger, der taler til dig. Overbevisninger, du har med dig helt fra din barndom. Sandheden er, at du har et uendeligt potentiale til at blive, skabe og opnå alt, hvad du ønsker. Men det kræver, at du lærer at kontrollere dine tankemønstre og den energimæssige vibration, du lever i. Vejen dertil er fokuseret coaching på dit mindset, hvor du lærer at bruge universets love til at arbejde med dig i stedet for imod dig. Vi sætter et knivskarpt fokus på dit drømme-mål (uanset hvor umuligt, det ser ud lige nu) og arbejder med konkrete værktøjer, der hjælper dig med at styrke dit selvbillede, så det matcher dit (umulige mål), tage kontrollen tilbage over dine tanker og følelser samt hæve din energifrekvens, så du kommer til at tiltrække lige præcis det, du ønsker og har brug for, når du skal opnå dit mål. Glæd dig til rejsen, du aldrig kommer hjem fra!

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Camilla Kristiansen
Jordemoder & Coach


Camilla har mange års erfaring som jordemoder både i det offentlige sundhedssystem og i privat jordemodervirksomhed og har et indgående kendskab til de særlige forhold ved jordemoderlivet, der ofte gør det svært at skabe work-life-balance både i forhold til praktiske omstændigheder som skiftende arbejdstider, men også i forhold til det mentale overskud, faget kræver.


Læs mere om Camilla her


Jeg vil virkelig gerne anbefale Camilla.
Jeg var et sted i mit arbejdsliv, hvor jeg havde svært ved at finde ud af om jeg skulle forsætte, eller om jeg havde brug for at komme videre. I den forbindelse har jeg haft onlinesessioner med Camilla. Allerede efter første gang vi havde talt, kunne jeg mærke, at de redskaber jeg havde fået, hjalp til at danne klarhed over, hvad der var vigtigt for mig og ikke mindst, hvad der holdt mig tilbage fra at tage en beslutning. Derfra har vi kunne arbejde på, hvordan jeg kan tænke anderledes og derved både helbrede noget af det, jeg bar rundt på, men ikke mindst hvordan jeg kunne begynde at skabe en tankegang, som hjalp mig frem mod det, jeg gerne ville
Camilla er empatisk, nysgerrig på ens tanker og utrolig dygtig til at spørge ind, så man får reflekteret over de ting, der hindrer én i at gøre lige det, man har mest lyst til. Hun forklarer alting så fint, at alt virker logisk og lige til. De opgaver jeg havde fra gang til gang, var overskuelige, forståelige og de virkede!
For mig har Camilla været en kæmpe støtte i en svær proces, og jeg er så taknemmelig over alle de værktøjer, jeg har fået med mig. Jeg startede med at tro, jeg skulle coaches på en bestemt beslutning, men endte med at kunne bruge min nye viden i så mange aspekter af mit liv. Hun hjalp mig med at få øje på de begrænsninger, jeg sætter for mig selv, så jeg på den måde kan arbejde med at skabe en anden og mere fri og positiv retning i mit liv.
Tak - bare tak

- T

"I løbet af tre samtaler med Camilla fik jeg fyldt nogle nye redskaber i min værktøjskasse, som hjælper mig til at se på mig selv med anerkendende og tillidsfulde øjne, når jeg hopper i min uniform på fødegangen. For mig betyder det, at knuden i maven ikke længere er fast følgesvend inden jeg skal i vagt, og det gør helt sikkert min tid som nyuddannet jordemoder mere tryg og rar at være i. Jeg vil anbefale alle nyuddannede jordemødre at gøre det samme. Det føles som en lille gave, et dagligt kram til sig selv."
- Mille

Få mere glæde og overskud


Hvem vil ikke gerne vågne op med et smil på læben hver morgen?

Opleve indre ro og balance


Ro og balance kommer indefra, og du kan opnå det uanset, hvad dine ydre omstændigheder byder på. 

Udleve dit fulde potentiale


Du kan blive, gøre og opnå alt, hvad du ønsker, når du lærer at leve indefra og ud i en høj energifrekvens.

Mentorforløb for dig, der vil elske at

Kontrollere dine tanker og følelser 


Sig farvel til bekymringer og negative tankemønstre og byd kærlig og positiv tænkning velkommen.

Få bedre forhold til dig selv og andre


Al forandring starter med os selv. Kærlighed og harmoni kommer indefra og påvirker vores ydre verden.

Lære at sætte sunde grænser


Du skal ikke sætte grænser for andre - men for dig selv. Du er din egen bedste ven, og du må lære altid at have din egen ryg. 

Lære at opnå "umulige" mål


At sætte mål for dig selv er med til at holde dig i vækst og holde dig til den højeste standard for dig selv. 

Forbedre dit selvbillede


Dit selvbillede afgør, hvor godt du selv synes, at du fortjener at have det. Når du skaber et nyt selvbillede, så kan du nå helt nye højder i dit liv. 

Have en sund work-life balance


At være fuldt ud tilstede i nuet og at leve i en positiv energifrekvens er afgørende for, hvor lykkelig du er både på arbejdet og hjemme. 

Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen

Pris for 60 minutters online coaching er 1.200 kr